Maria Grapini, în război cu faimosul brand de modă Dolce&Gabbana. Pentru ce...

Maria Grapini, în război cu faimosul brand de modă Dolce&Gabbana. Pentru ce s-a judecat cu italienii

2
DISTRIBUIȚI

maria_grapini-640x360

Maria Grapini, fostul ministru al Turismului, este nemulțumită de faptul că străinii au o impresie foarte proastă despre România, mulți dintre ei consideră țara noastră ca fiind una coruptă. Chiar ieri dimineață, în cadrul unei întâlniri pe care Maria Grapini a avut-o cu mai mulți oameni de afaceri din Germania, aceștia s-au plâns de corupția și instabilitatea din România.

Fostul ministru al Turismului a încercat să-i facă pe oamenii de afaceri să își schimbe părerea despre țara noastră și le-a dat peste nas cu faptul că și în Germania există persoane corupte, și chiar a venit cu un exemplu.


“Acum șapte ani am luat prima țeapă, de 50.000 de euro, de la o firmă germană, pe care o caută și Interpolul. Nu am recuperat niciun ban, deși am câștigat procese. Respectivul neamț a venit cu declarații false prin care dorea să arate că nu are de unde să plătească datorita pentru că el are venituri de doar 300 de euro lunar. Ori, în Germania nu există neamț care să aibă doar 300 de euro  venit. Așa că nu poți să vii și să spui că în Germania e alb și în România e negru”,a povestit Maria Grapini.

Viitorul candidat la alegerile europarlamentare din partea PC Timiș a explicat că nu s-a așteptat să fie țepuită de acel om de afaceri, mai ales că i-a fost client timp de cinci ani, perioadă în care a lucrat impecabil cu el.

O altă firmă renumită cu care Maria Grapini s-a judecat este Dolce&Gabbana, care nu a mai dorit să achite facturile pentru marfa primită timp de trei luni. “Mi-au spus că marfa a fost defectă și au reparat-o ei, astfel că nu mai trebuie să îmi trimită niciun ban. Asta deși în contract scria clar că altele sunt regulile dacă marfa trebuie reparată. M-am judeca doi ani cu ei și am câștigat”, a mai spus Maria Grapini.

2 COMENTARII

  1. ce cauta mumia asta in viata publica a TIMISOAREI !!!! CE !!! trebuie sa fii mare tembel sa votezi babaciunea asta,si proasta si urata cu spume ! COTOROANTO,stai dreaq in banca ta,umilesti TIMISOARA !

  2. ce pla mia nu sta in pensie mumia asta urata ca c*uru. si in plus am auzit ca baba „serveste”…tineret (pe bani bineintele bred ca as bori o saptamana bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.