Marșul Învierii va reuni creștinii din Timișoara. Unde va avea loc evenimentul

Marșul Învierii va reuni creștinii din Timișoara. Unde va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

MARSUL INVIERII04

Asociația “Isus Speranța României” împreună cu Biserica Creștină Baptistă “Eclesia” din Timișoara, organizează la fostul Cinematograf  Unirea, în a doua zi de Paște, de la ora 10,  sărbătoarea ,,Pastele Orfanilor”. Aceasta vizează   aproximativ 150 de copii proveniți de la Centrul ,,Frații lui Onisim”, precum și din alte centre de plasament din Timișoara și din județul Timiș. Sărbătoarea se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenţi, de la care nu vor lipsi bucatele tradiţionale de Paşti: ouăle roşii, carnea de miel şi cozonacii.

Tot mâine, credincioșii de toate religiile creștine sunt invitați să participe la deja tradiționalul Marș al Învierii, eveniment organizat în colaborare cu Consiliul Local Timişoara.


Ediția cu numărul 23 va demara luni la ora 15,00.

”Marşul Învierii este o acţiune cu caracter interconfesional fiind recunoscută atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Cristos.   Procesiunea va începe în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara, unde după o scurtă introducere, se va rosti o rugăciune, iar apoi toţi cei prezenţi se vor deplasa pe traseul tradiţional: Primărie – Consiliul Judeţean Timiş – Parcul Rozelor unde este programat un serviciu de evanghelizare susţinut de pastorul Beniamin Poplaceanu. La fiecare instituţie se vor face opriri şi se va citi un text biblic, iar unul dintre liderii bisericilor creştine din Timişoara va înălţa o rugăciune de mulţumire şi binecuvântare. Pe traseul amintit, fanfarele reunite ale mai multor biserici vor intona imnuri dedicate acestui eveniment”, au anunțat organizatorii.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.