Patru copii din Timișoara reprezintă România la olimpiada internațională a jocurilor de...

Patru copii din Timișoara reprezintă România la olimpiada internațională a jocurilor de gândire

0
DISTRIBUIȚI

10264945_10202175450607826_7217841995588258074_n

Patru copii care învață la o școală privată din Timișoara, cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani, au reușit performanța de a se clasa pe locul al doilea la Olimpiada Națională „Mind Lab”, competiția jocurilor de gândire, ce a avut loc la Brașov în urmă cu două zile.

Patrick Singer, Mateo Muraru, Delia Caraiman și Neo Papadopol vor forma o echipă ce se va “lupta” cu copii din întreaga lume în jocuri logice, de strategie, ce au ca scop dezvoltarea gândirii și a abilităților emoționale ale participanților.


Unul dintre jocurile la care au participat elevii timișoreni la faza națională a olimpiadei de „Mind Lab” este Dame, care dezvoltă atenția, dar și capacitatea de a crea mental un lanț de piese.

Adina Jaraba, profesoara de Mind Lab a elevilor, ne-a precizat că elevii au reușit pentru prima dată să se califice la olimpiada internațională. “S-au calificat echipele care s-au clasat pe primele locuri. Timișoara a fost reprezentată la faza națională și de o echipă de elevi a Liceului “Grigore Moisil” dar, din păcate, aceștia s-au clasat pe poziția a treia”, a explicat Adina Jaraba.

Olimpiada Internațională de Mind Lab se va desfășura la Budapesta, în perioada 15 -18 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.