Polițist beat, filmat în timp ce încerca disperat să își păstreze echilibrul....

Polițist beat, filmat în timp ce încerca disperat să își păstreze echilibrul. Vezi cum s-a încheiat aventura VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

politist

Imagini compromițătoare cu un polițist aflat în stare avansată de ebrietate, care merge pe două cărări până pică pe spate pe marginea drumului, au devenit virale pe internet. Filmulețul a fost făcut și postat pe canalul youtube.com de un locuitor din Moldova Nouă. Clipul original a dispărut de pe site-ul menționat, însă nu destul de repede pentru a nu fi preluat de alți utilizatori. Din imagini se vede cum polițistul încearcă din greu să-și mențină echilibrul, însă, la un moment dat, alunecă pe zăpada de pe carosabil și pică pe spate, spre amuzamentul celui care îl filmează. Omul legii nu pare a avea nici un fel de reacție la remarcile acestuia din urmă și cu greu își găsește forța de a se ridica de jos.


Acesta a fost identificat în persoana agentului Mircea Gligor, din cadrul departamentului de ordine publică din Moldova Nouă.

politist1

„Așa-i poliția din ziua de azi, te apără… Morți de beți”, îi râde în nas polițistului individul care filmează, însă nici această ironie nu are vreun efect asupra acestuia, care nu prea pare să își dea seama ce se întâmplă cu el și unde se află. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a luat act de aceste fapte şi a deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele în care s-a petrecut incidentul. Departamentul intern a solicitat un raport și cercetările vor continua. Conducerea IPJ, cu avizul comisiei de disciplină, va stabili măsurile care se impun în acest caz”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Adriana Beța, ofițer în cadrul IPJ Caraș-Severin.

Pedeapsa care se poate aplica în astfel de cazuri merge de la mustrare, reducerea salariului, până la destituirea din funcție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.