Revenit în PNȚCD, Ştefan Drăgulescu comentează prestaţia primarului Robu, pe care l-a...

Revenit în PNȚCD, Ştefan Drăgulescu comentează prestaţia primarului Robu, pe care l-a susţinut, pe când era membru PDL

0
DISTRIBUIȚI

stefan dragulescu

Fostul rector al Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara, Ștefan Drăgulescu, a oferit mai multe detalii legate de revenirea sa în PNȚCD Timiș.

Acesta a povestit, în cadrul unei conferințe de presă, despre întâlnirea pe care a avut-o cu Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD la nivel național. „Am dorit de mult să revin în PNȚCD. Sunt momente întâmplătoare, m-am întâlnit cu dânsul în avion. Cursa a deviat Satu Mare, Arad, Timișoara și am avut ocazia să discut cu el.


Este un om foarte corect foarte ferm și foarte exact în ceea ce spune, utilizează fraze scurte. Nu am venit pentru mine, ci pentru PNȚCD. Nu voi candida nici la colegiul III, nici la europarlamentare”, a spus Ștefan Drăgulescu.

Acesta a avertizat că în vreme ce personalități ale partidelor de stânga dispar de pe scena politică, precum Ion Iliescu sau Adrian Năstase, sunt încă activi, lucru care duce la haos în ceea ce ar însemna echilibrul în plan politic. Drăgulescu a mai menționat și că „pe plan local nu aș putea să spun foarte multe, știți foare bine că l-am sprjinit pe Nicolae Robu pentru primărie. L-am cunoscut ca rector, mi-a plăcut foarte mult ceea ce a făcut în Timișoara. E prea devreme să vorbești despre rezultatele primăriei la ora actuală, dar înțelegere trebuie să existe și între partidele de centru dreapta. S-a făcut o alianță nefirească, toată unitatea între PNL și PSD a fost lupta împotriva lui Băsescu, iar ghinionul lor a fost că referendumul împotriva președintelui nu a avut succes”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.