Salon de lux pentru pacienții cu probleme vasculare grave din Spitalul Județean...

Salon de lux pentru pacienții cu probleme vasculare grave din Spitalul Județean Timișoara, renovat cu bani de la Mitropolia Banatului

2
DISTRIBUIȚI

DSC_0113

Mitropolia Banatului a donat o sumă consistentă pentru renovarea unuia dintre cele zece saloane vechi în care sunt internați, anual, peste 2.000 de pacienți din toată partea de vest a țării care au probleme vasculare grave.

Clinica de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara a primit nu mai puțin de 44.000 de lei de la Mitropolia Banatului, bani cu care a fost amenajat un salon, în care acum sunt oferite pacienților care sunt operați condiții de cinci stele. Lucrările au fost finalizate de curând, motiv pentru care, astăzi, Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timișoara a sfințit salonul modernizat.

“Nu este singurul loc în care Arhiepiscopia Timișoarei s-a implicat.


Am sprijinit și Secția de Onco-hematologie a Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”, iar două parohii din Mehala și Iosefin au sprijin amenajarea a două saloane de la secții diferite din Spitalul Județean Timișoara. Aici, domnul Mihai Ionac ne-a solicitat sprijinul, am înțeles nevoile și mai apoi am văzut și multitudinea cazurilor și pacienților care au nevoie de intervenție de specialitate și de aparatură care să faciliteze intervenția medicilor”, a spus Paisie Lugojanul.

În acest moment,  încă trei saloane din cadrul Clinicii de Chirurgie Vasculară se află în renovare, dar și o toaletă pentru aparținători și o boxă pentru curățenie. Lucrările la aceste saloane vor fi finalizate în luna mai, iar banii au venit din partea Consiliului Județean Timiș. Totuși, mai rămân alte patru saloane care trebuie reabilitate, dar nu există fondurile necesare.

2 COMENTARII

  1. Zece mii de euro e o suma consistenta pentru un preot????????? Si voi faceti din asta o stire??????????? Pai BOR ar avea bani pentru a construi cate un spital de zece etaje cu toate dotarile de rigoare in fiecare oras si tot n-ar simti nimic… !!!!!!! Dar ce rost ar avea… ce ar mai ingropa ei dupa aia … 🙂

  2. Cum mama lor pe banii bisericii ? Ca daca te interneaza acolo iti cere sa donezi macar 100 pt. conditiile care ti le ofera..
    Bani pt. care primesti chitanta de la asistenta sefa care este si casiera. Si voi aveti tupeu sa spuneti ca sau facut pe bani de la biserica.
    Jurnalistii lu peste scrieti fara sa va documentati un pic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.