Şeful PNŢCD Timiş, pe cai mari. Ce sancţiuni le promite dizidenţilor Orza...

Şeful PNŢCD Timiş, pe cai mari. Ce sancţiuni le promite dizidenţilor Orza şi Boncea

2
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1_bun

Excluderea consilierilor Adrian Orza şi Flavius Boncea din partid redevine un subiect fierbite. Şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a comentat astăzi că nu înţelege atitudinea acestora vizavi de partid şi delimitările celor doi faţă de politica filialei judeţene.

Orza şi Boncea au fost aleşi consilieri în cadul Uniunii pentru Timiş, alianţă electorală constituită din PNŢCD şi FDGR.


Boncea a fost primul care s-a îndepărtat de ţărăniştii din Timiş după alegerea noului preşedinte, Moldovan, care l-a înlocuit pe Gheorghe Ciuhandu. Orza a rămas un apropiat al partidului şi a candidat pentru primărie în anul 2012, dar a pierdut în faţa uselistului Nicolae Robu. Dupa schimbarea sa din fruntea PNŢCD Timişoara, Orza s-a îndepărtat şi el de partid.

Comentând pe marginea atitudinii celor doi, Valentin Moldovan a promis că după Paşti vor fi luate măsuri. Deşi nu a dorit să facă publică o dată şi a spus că nu se grăbeşte să îi sancţioneze pe cei doi, Moldovan a atenţionat că sancţiunile pot merge de la mustrare până la excluderea din partid. Până acum cei doi au ce puţin o bilă neagră, pentru faptul că au fost chemaţi la discuţii la partid, dar nu s-au prezentat. Mai mult, deşi invitat express de şeful său, Orza a refuzat să intre atât în cursa pentru europarlamentare, cât şi în cea pentru colegiul III deputaţi.

2 COMENTARII

  1. as face urmatorul comentariu doar:SEFUL PNTCD Timis pe martoage,unde este acel PNTCD pe care l stiam toti?cu ce echipa defileaza acest domn?cat de lipsit de simtul realitatii poate fi?Va f foarte greu de reconstituit pntcd la nivel national dupa pustiul lasat de pavelescu.Dupa catastrofa ce va urma asteptam demisiilei

  2. Cine e acest V Moldovan? Cu no name-uri nici macar filiala din Mehala nu se poate recladii darmite un partid. Sincer stie cineva vre-o realizare a dansului? Sefi gasesti, lideri greu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.