Șoferii timișoreni, opriți în trafic de „personajul mincinos” Victor Ponta. Ce le-a...

Șoferii timișoreni, opriți în trafic de „personajul mincinos” Victor Ponta. Ce le-a cerut să scrie în ”Cartea de onoare a păcălelilor”

2
DISTRIBUIȚI

pd

“De la 1 aprilie, Ponta și Antonescu te lovesc în plin!” – acesta este sloganul tinerilor democrat-liberali din Timiș care i-au informat pe șoferi asupra consecințelor aplicării accizei la carburanți.

Înarmați cu pliante, tinerii le-au explicat șoferilor timișoreni că “scumpirea benzinei și a motorinei de astăzi este decisă în Guvernul USL care i-a lovit pe români ”în plin” ! …în plinul de benzină și motorină, care costă cu 30 de lei mai mult, în toate alimentele, în transport, chiar și în rechizitele copiilor.


Creșterile de preț în lanț sunt motivate de faptul că prețul de transport al mărfurilor crește, prețul de producție al mărfurilor crește”. Și, fiindcă, 1 aprilie este ziua păcălelilor, pedeliștii se laudă că au identificat și cea mai mare farsă făcută românilor. „După doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta și ai lui, cea mai mare păcăleală sunt, de fapt, chiar Guvernele conduse de el. Sunt Guverne bazate pe minciuni sfruntate, și promisiuni nerealizate”. Plimbarea pedeliştilor a fost animată de personajul mincinos „Victor Ponta” care i-a rugat pe timișoreni să-și scrie nemulțumirile și dezamăgirile în ”Cartea de onoare a păcălelilor”.

2 COMENTARII

  1. Hmmmm…
    Un partid ramas fara idei, condus de indivizi fara inspiratie sau har, care s=a facut de caco la guvernare si isi imaghienaza ca oamenii au uitat cum au crescut preturile la carburanti si cum au saltat taxele pe vremea lui Napoleon de la Cluj….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.