Traficul, din nou închis la pasajul Michelangelo. Cum l-a atacat Nicolae Robu...

Traficul, din nou închis la pasajul Michelangelo. Cum l-a atacat Nicolae Robu pe viceprimarul Traian Stoia

3
DISTRIBUIȚI

robu_michelangelo

Primarul Nicolae Robu a descins pe șantierul Michelangelo, acolo unde de azi dimineață traficul a fost din nou închis. Edilul a declarat pentru jurnaliști că „a trebuit să închidem din nou traficul în zona Michelangelo pentru că acum se lucrează la realizarea variantei finale de traversare pe axa Sud – Nord. Ceea ce am avut până acum, din decembrie până acum, iată vreme de cinci luni a fost o soluție provizorie improvizată, valabilă doar pentru perioada în care se desfășurau diferite lucrări și se putea trece prin șantier. Suntem la un moment foarte important în care pe pod trebuie să se toarne asfaltul în varianta finală.


Pe jumătate de pod deja este realizată hidroizolația. Trebuia pusă și bordura și apoi se va turna astfalt pe cealaltă jumătate. Trebuie îndepărtat stratul de asfalt, montată hidroizolația și apoi și aici trebuie realizată asfaltarea definitivă și bordurarea pe o parte”.

Robu a anunțat că în perioada următoare se va lucra în apropierea subpapsajului la schimbarea anumitor conducte care nu au putut fi schimbate. „În perioada următoare se va face în plus asfaltarea hidroizolației de protecție de pe planşeul subpasajului. Se va pune umplutură lângă zidurile subpsajului astfel încât să se poată realiza sensul de circulație Sud- Nord în varianta finală”, a mai spus primarul.

Robu nu a pierdut ocazia de face și un atac la adresa viceprimarului Traian Stoia care anunța anul trecut că în zonă a fost găsit un izvor termal. Primarul a completat că „ în plus, aici în stânga noastră se va începe lucrul la stația de epurarea a apei. Până acum nu s-a ajuns la apă aici, au fost tot felul de povești, că s-au oprit lucrările din cauza apei. Niciodată nu s-au oprit lucrările în afara perioadei de iarnă, când firmele nu lucrează și își trimit muncitorii acasă. Este firesc să se ajungă la apă, dar la apă freatică, nu la izvoare termale. Acestea nu sunt la 20 m adâncime, însă proiectanţii au avut în vedere lucrul acesta. Nu e nimic neobişnuit, la orice lucrare care merge în adâncime există pompe care detectează prezența apei. Acea apă nu va deversată direct în Bega, ci va fi epurată , și abia apoi va fi deversată în Bega”. Perioada estimată de desfăşurare a lucrărilor va fi de o lună de zile, timp în care traficul va sta închis. În funcție de regimul termic, perioada ar putea fi extinsă la cel mult două luni de zile. Odată finalizată asfaltarea pasajului, se va trece la finalizarea subsajului. Şeful Direcţie Tehnice din primărie, Culiţă Chiş a girat pentru lipsa de praf de pe Michelangelo, venind pe şantier cu pantaloni albi.

3 COMENTARII

  1. Adevarul cu privire la intarzierea lucrarilor la pasaj este cu totul : desi a incasat bani buni de la primarie CCCF a i-a directionat spre alte firme din grup …doar in ultima perioada au inceput sa achizitioneze materiale la insistentele dlui primar…de ce nu recunoaste acest lucru Robu , ridica mari semne de intrebare ….prefera alte explicatii….oricum atentie mare la receptia lucrarii este de notorietate calitatea proasta a lucrarilor executate de CCCF
    .

  2. Ba nene idiot primarul asta. Timisoara arata ca Stalingrad dupa razboi si el e mare artist cu multe idei. Boule termina dracu ce ai inceput si lasa vrajala !!!

  3. DE-ABIA ACUM INCEPE SA-MI PLACA DE MASCARICIUL ASTA 😀 TOTI CARE AU VOTAT LA REFERENDUM,TOTI CARE AU VOTAT USL IN ALEGERILE PARLAMENTARE VA PUTETI LEGA O BORDURA DE GAT SI SA VA ARUNCATI IN GARLA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.