Tu ai Alzheimer? Timișorenii sunt așteptați să-și facă un test gratuit

Tu ai Alzheimer? Timișorenii sunt așteptați să-și facă un test gratuit

0
DISTRIBUIȚI

memorie

Timișorenii care au pierderi dese de memorie, și nu numai, sunt așteptați la sfârșitul acestei luni să-și facă un test gratuit.


Acțiunea este organizată de către Societatea Română Alzheimer, Filiala Timișoara, care a inițiat o campanie prin care dorește să ajute timișorenii să conștientizeze că și creierul este un organ, care se poate îmbolnăvi.

Pentru că este important să prevenim orice afecțiune în stadiu incipient, Centrul Memoria din orașul de pe Bega, în care au fost diagnosticate peste 1.500 de cazuri de demență, va organiza lunar la sediul instituției de pe strada Romulus, nr. 46, campanii de testare gratuită a memoriei.

În această lună, această campanie are loc pe 29 aprilie, între orele 12.00 – 18.00. Timișorenii interesați trebuie doar să-și facă o programare în ziua respectivă la numărul de telefon 0256 433 072.

Demența Alzheimer este o tulburare care încet și progresiv distruge celulele nervoase. Boala afecteazã memoria şi funcţionarea mentală, de exemplu gândirea şi vorbirea, dar poate de asemenea conduce la alte probleme, așa cum este confuzia, schimbãri în dispoziţie şi dezorientare temporalã şi spaţialã.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.