Ultimul hop pentru Daniela Cocoș, medicul timișorean care duce o viață de...

Ultimul hop pentru Daniela Cocoș, medicul timișorean care duce o viață de coșmar după ce colegii ei au greșit o banală operație. Cum o poți ajuta

3
DISTRIBUIȚI

COCOS DANIELA

Daniela Cocoș, un tânăr medic timișorean, luptă de mai bine de patru ani să trăiască. Viața ei s-a transformat într-un coșmar din cauza neglijenței unor medici, care nu au operat-o ca la carte de un chist ovarian endometriozic. Din cauza mai multor complicații, o parte din organe au fost afectate, iar  timișoreanca a rămas fără uter și ovare, iar urina și scaunul le elimină prin două pungi atașate de abdomen.

“Medicii din România mi-au spus să mă pregătesc de înmormântare, dar noi nu ne-am dat bătuți.


Așa am ajuns în Austria, unde medicii de acolo au făcut minuni pentru Daniela. În toamna anului trecut, Daniela a fost în moarte clinică timp de zece minute, a fost un miracol că a revenit la viață, chiar și medicii din Viena i-au spus că are nu un înger, ci o mulțime de îngeri”, povestește Alex Ștefănescu, logodnicul Danielei, despre clipele groaznice prin care au trecut.

După 60 de drumuri până în Austria, realizate în ultimul an pentru ca să-i fie schimbate pungile atașate de abdomen, Daniela ar putea deveni un om normal, la sfârșitul acestei luni. Și asta pentru că timișoreanca va fi supusă unei intervenții chirurgicale complexe în Austria, operație care vizează sistemul digestiv. De asemenea, Daniela va rămâne și fără rinichiul stâng.

Operația în sine este decontată de statul român, dar pentru a trece peste acest ultim hop, Daniela ar mai avea nevoie de aproximativ 5.000 de euro, bani cu care vor fi cumpărate medicamentele pe care trebuie să le administreze după intervenția chirurgicală, și nu numai.

“Îmi doresc să trec și peste hopul ce va urma și cât de cât să redevin om, să încep din nou să profesez meseria mea, cea de medic, și să pot ajuta alți oameni la rândul meu, dar din păcate ca să pot trece peste toate acestea am nevoie de ajutor financiar”, spune Daniela Cocoș.

Timișorenii cu inimă mare care doresc să o ajute pe Daniela pot afla mai multe informații despre modalitatea în care pot face donații AICI !

3 COMENTARII

  1. Mortzi mamii voastre de medici din timisoara,ca va impuscam in cap pe toti.javre penale,va tot vaitati ca nu aveti salariu mare dar voi sante ti niste nulitati penale care numai la spaga va sta capul.arza va focul.

  2. Se stie pana in fundul Transilvaniei ca la Tm doctorii iti spun verde cate zeci de milioane te costa pentru dr, cate milioane pt dr anestezist, cat asistentele, cat infirmierele. Acum de un timp au inceput sa accepte si in lei, anii trecuti nu acceptau decat in euro. Si toata lumea saraca fuge de Tm ca de dracu din cauza preturilor imposibile. Si la Cluj se da dar nu asa, aici fiind accesibil si celor care iau de la CAR banii sa se opereze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.