Yoghinii din MISA iau din nou cu asalt Banatul Montan. Când sunt...

Yoghinii din MISA iau din nou cu asalt Banatul Montan. Când sunt programate „spiralele” din acest an

0
DISTRIBUIȚI

yoghini misa herculane expressdebanat_ro

În mini-vacanța de primăvară, forțele de ordine din Caraș vor lucra cu spor, pentru că au de asigurat liniștea și ordinea la Herculane, unde mâine începe o nouă ediție a Taberei spirituale yoghine de vacanţă organizată de MISA.


Aceasta se va desfășura în perioada 30 aprilie – 11 mai.

Adepţii lui Gregorian Bivolaru au închiriat deja platorul Coronini din oraşul-staţiune Herculane unde, în luna mai, îşi vor desfăşura tradiţionalele meditaţii în spirală. Sunt așteptați peste 3.000 de adepți. Toată suflarea din Herculane, de la primar la localnici, îi așteaptă pe yoghini cu suufletul la gură. ”Ei sunt pașnici, nu au creat niciodată probleme, doar ne ajută”, spune edilul Nicușor Vasilescu.

Majoritatea conferințelor vor fi oficiate în sala Cinematografului Dacia. Joi, 1 mai, începând cu ora 20.00, pe platoul Coronini, e programată prima Mare Spirală (Yang) la care vor participa mii de yoghini. Potrivit organizatorilor, aceasta va fi susţinută ”în mod subtil-telepatic de către Grieg (n.r. guru Gregorian Bivolaru, pe numele său actual Magnus Aurolsson)”, titlul meditației fiind ”Comuniune cu Sufletul neamului românesc”.

În trecut, Simpozionul Internaţional de Yoga de la Herculane a strâns chiar și 5.000 de participanţi, inclusiv din Danemarca, Franţa, Italia, Anglia, Ungaria, Finlanda, Cehia, Suedia și așa mai departe.

Foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.