Andreea Marin, la Timișoara: “Mă simt mai bine decât la 20 de...

Andreea Marin, la Timișoara: “Mă simt mai bine decât la 20 de ani”. Care este secretul și despre ce le-a vorbit mămicilor

1
DISTRIBUIȚI

securedownload

Faimoasa prezentatoare TV, Andreea Marin, a fost gazda, în această seară, la Universitatea de Vest, a unui curs de leadership feminin. Aula Magna a universității timișorene a devenit neîncăpătoare, mămici cu copii, fete tinere dar și bărbați au venit la acțiune pentru a primi sfaturi, dar și pentru a o vedea pe Andreea Marin.

În deschiderea evenimentului desfășurat în cadrul Caravanei “Prețuiește viața”, Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest a ținut să se laude că în ultimele două zile au trecut pragul instituției “cel mai important om din România”, președintele Traian Băsescu, dar și “cea mai frumoasă și puternică femeie din România”. Rectorul UVT a fost atât de încântat că se află alături de Andreea Marin, încât preț de câteva minute nu și-a putut lua mâna de pe talia ei.

Participanții au putut afla de la Andreea Marin că de un an și jumătate, adică din momentul în care a divorțat de Ștefan Bănică Jr., se simte mai bine decât la 20 de ani.


“Mi-am transformat viața în bine în ultimul an și jumătate și cred că este posibil să o facă oricine, dar e nevoie de voință, de dorință de a face un pas înainte și cred cu tărie că este posibil. Simt că am renăscut, a început o nouă etapă în viața mea, mă simt mai bine decât la 20 de ani, dar sunt multe povești de viață care au stat la baza schimbării în bine. Tocmai de aceea vreau să duc binele din om în om, din suflet în suflet, din casă în casă”, s-a destăinuit Andreea Marin la Timișoara.

În cadrul evenimentului,vedeta a fost însoțită de nutriționiști și specialiști, alături de care a făcut demonstrații de gătit sănătos. Mai mult, micuții au avut parte de consultații gratuite sub formă de joc oferite de kinetoterapeuți și logopezi. “Andreea Marin se va întâlni cu mii de români pe care își propune să îi convingă că viața merită a fi prețuită, trăită frumos și demn până la capăt”, au transmit organizatorii. În total, Caravana “Prețuiește Viața” va ajunge în 14 orașe din țară, până la sfârșitul lunii iunie.

securedownload (1)

1 COMENTARIU

  1. Asteptam cu nerabdare vizita Mihaelei Radulescu, sa vedem ce compliment ii va face dl rector al UVT in Aula Magna. Credeam ca Universitatea e pentru altceva decat prostul gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.