Bărbat pe jumătate mort, găsit de polițiștii de frontieră. Vezi ce s-a...

Bărbat pe jumătate mort, găsit de polițiștii de frontieră. Vezi ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

Polițiștii de frontieră bănățeni au intervenit ieri pentru salvarea unei persoane aflată în stare de hipotermie, cu hainele ude și aproape inconștientă pe malul unui râu din Caraș Severin, aproape de granița cu Serbia.

„Frontieriștii” din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berzasca au fost anunţaţi ieri, de către un cetăţean din localitatea Liubcova, că pe malul râului cu același nume se află o persoană în stare de inconştienţă.

Imediat, poliţiştii de frontieră, împreună cu şeful postului de poliţie din comuna Berzasca, s-au deplasat la faţa locului.


Pe malul râului Liubcova, la o distanţă de aproximativ 1.500 metri faţă de linia de frontieră, se afla un bărbat, în viaţă, dar în stare de hipotermie şi care avea hainele ude.

Poliţiştii de frontieră i-au acordat primul ajutor bărbatului în cauză, acoperindu-l cu pături pentru a-l încălzi, sunând în acelaşi timp la 112. Persoana a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă, pentru a i se acorda îngrijirile necesare, fiind acum în afara oricărui pericol. Acesta se numeşte Ilie M., are 42 de ani şi este domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.