Bușoi: “PNL va atinge obiectivul de 25% voturi pentru alegerile europarlamentare, iar...

Bușoi: “PNL va atinge obiectivul de 25% voturi pentru alegerile europarlamentare, iar în Timiș are șanse să obțină primul loc” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cristian Busoi 2

Cristian Bușoi, vicepreședinte al PNL Timiș și candidat în echipa liberală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, este încrezător în șansele Partidului Național Liberal după primele zile de campanie. În urma întâlnirilor cu cetățeni din județele Hunedoara, Prahova, Brașov și Timiș, liberalul este convins că PNL va depăși procentul de 20% la vot și, cu siguranță, cu muncă și mobilizare, se poate atinge targetul de 25% la nivel național.

“Avem obiectul clar, pe care îl vom atinge, de a fi pe primul loc în Timișoara. În curând va începe și campania pe Colegiul 3, care reprezintă un sfert din Timișoara Avem obiectul clar, pe care îl vom atinge, de a fi pe primul loc în Timișoara, din punct de vedere geografic, dar și ca număr de alegători. Este datoria noastră să îl susținem cu toate forțele pe domnul Viorel Coifan, candidat din partea PNL.


Dincolo de alegerile pentru Colegiul 3, avem alegerile europarlamentare, unde PNL trebuie să își consolideze poziția de lider în Timișoara din punct de vedere politic. Toate lucrurile importante pentru cetățenii municipiului pe care le-a făcut domnul primar Nicolae Robu sper să fie de ajutor și pentru noi în a ne da mai multă credibilitate și a-i determina pe cât mai mulți timișoreni să vină alături de noi”, a declarat Cristian Bușoi.

Liderul liberal nu-i exclude pe principalii contracandidați, PSD, dar crede că PNL se poate bate cu șanse reale pentru primul loc în județul Timiș, folosind atu-ul de a avea o bună imagine în rândul electoratului și promovând lucrurile concrete care s-au realizat mai ales în Timișoara de când este primar Nicolae Robu. În contrapartidă, o stabilizare a PSD la putere ar însemna o întoarcere la felul în care Partidul Social-Democrat se comporta și în România și în județul Timiș în primii ani de “domnie”.

„Locuitorii județului Timiș cred că vor înțelege că a da un vot către PSD este echivalent cu întoarcerea la perioada Adrian Năstase. Mi-aduc aminte cât de proastă era atmosfera în județul Timiș în primii ani din 2000, în condițiile în care atunci PSD se comporta cum se comporta. Eu cred, și transmit mesajul către cetățenii județului Timiș, dacă, Doamne ferește!, PSD va avea și președintele României, și primul-ministru, și președinte de Consiliu Județean, și prefect, și toți șefii de deconcentrate, și șefii poliției, și șefii serviciilor secrete, lucrurile vor derapa. Oamenii trebuie să înțeleagă că au de ales între PNL, un partid vertical, un partid cu principii care nu și-a trădat niciodată electoratul și care și-a ținut cuvântul chiar față de un PSD cu care ne aflăm pe poziții de adversitate ideologice, pentru că aveam un proiect comun în care am crezut. Am fost dezamăgiți de atitudinea foștilor noștri parteneri”, a concluzionat Bușoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.