Acuzații la adresa contracandidaților din colegiul 3 deputați și a Poliției Locale...

Acuzații la adresa contracandidaților din colegiul 3 deputați și a Poliției Locale Timișoara. De ce s-a enervat Ciprian Mihok

4
DISTRIBUIȚI

 

mihok

Acuzații grave la adresa poliției locale făcute astăzi de candidatul PNȚCD Timișoara pentru colegiul 3 deputați, Ciprian Mihok. Președintele PNȚCD Timișoara a spus că, în cadrul deplasărilor sale din campanie, a fost uimit de lipsa chioșcurilor de vânzare a tichetelor RATT, dar și de faptul că locurile unde sunt amplasate afișe de campanie nu sunt păzite de poliția locală.


Mai mult, acesta a acuzat că „unde e poliția locală atunci când sunt vandalizate afișele? În special, cuburile electorale ale competitorilor penelişti nu sunt vandalizate, nu am văzut niciunul, mă gândesc că poate, la fel ca şi în situaţia căsuțelor electorale care au fost alocate exclusiv liberalilor, s-au protejat cu ajutorul poliţiei locale şi materialele electorale a PNL”.

Atacurile țărănistului nu s-au oprit numai aici. Acesta a redat o înregistrare de pe telefonul personal în cadrul căreia o bunică se plânge că nepotul ei nu ar fi primit mere de la un partid care își făcea campanie electorală pe motiv că ar fi avut o bicicletă scumpă. Deși singurul partid care împarte mere în această campanie este Partidul Mișcarea Populară, Mihok nu a dorit să confirme că este vorba despre această formațiune politică invocând, la fel ca și în presă, confidențialitatea surselor.

4 COMENTARII

  1. Ce face politia locala?face bine merci ce stie mai bine adica NIMIC!!!!La asta se pricep si sunt chiar specialisti !Apropo:astazi e ziua Prostiei Locale sarbatorita cu surle si trambite la sediul sacru a prostiei locale pe a .imbroane…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.