Ce spune primarul Sibiului despre şantierele din Timişoara şi ce nereguli admite...

Ce spune primarul Sibiului despre şantierele din Timişoara şi ce nereguli admite Nicolae Robu

3
DISTRIBUIȚI

Iohannis la timisoara robu busoi

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a luat parte astăzi la o dezbatere cu oamenii de afaceri din Timişoara, privind mediul economic.

După ce a promis că din calitatea sa de viitor premier va aduce o relaxare a taxelor pentru la ajuta creşterea economiei, Iohannis a fost întrebat dacă nu cumva se poate face ceva şi pentru cei care au afaceri mici şi care sunt grav afectaţi de deschiderea atâtor şantiere în Timişoara.

„În Sibiu a fost mai rău când ne-am pregătit pentru titlul de capitală culturală.


Am avut peste 100 de şantiere prin oraşul istoric. Nu s-a putut circula, nici merge pe jos, de afaceri nici nu vreţi să ştiţi, şi totuşi, ca să ajungem la ceva mai optimist, eu ca persoană publică cred că există o singură metodă ca să mişcăm lucrurile în direcţia bună. Eu nu cred în combaterea sărăciei decât prin dezvoltare generală. Pentru a avea o comunitate de antreprenori puternici trebuie să ai o comunitate locală putenică şi prosperă. Sunt convins că acest lucru se va aplica şi în centrul Timişoarei”, a spus Iohannis.

Primarul Nicolae Robu a comentat şi el că „înteleg că vă este greu, dar nu vă putem ajuta cu niciun fel de subvenţie, pentru că nu este suport legal pentru aşa ceva. Nu putem poate să ne imaginăm cum va fi acel centru istoric, dar aveţi puţină răbdare şi veţi vedea. Pe toate cele zece străzi şi în toate cele patru pieţe afectate se lucrează câteodată cu 200 de persoane pe zi. Ritmul este excelent, este peste aşteptările pe care le-am avut. Sunt diverse discuţii, nu mereu sunt puse indicatoare, nu mereu se explică ce se întâmplă, câteodată se cară mizerie pe cauciucurile maşinilor care pleacă de acolo”.

3 COMENTARII

  1. Dar cine este acel domn distins din stanga lui Johannis? Ce alura, ce morga…. mi se pare mie sau visa cu ochii deschisi cum va ajunge el in locul lui Klaus intr-o buna zi?

    Orice e posibil pentru acest distins caracter, cata vreme spitalele cumparara in continuare aparate de milioane de euro…

    • Draga Diana, acel domn distins din stanga lui Johannis este distinsul candidat al PNL la Europarlamentare, boul Busoi. Ce nu inteleg eu este de ce se straduiesc sa ni-l bage noua pe git pe papagalul si pacaliciul asta si de ce nu-l trimit in pi… ma-si sa candideze acasa la el la Tr. Severin, in Prazilia lui natala si de ce trebuie neaparat sa-l inghita timisenii pe nesimtitul asta. Dobitoc cine va pune stampila de vot pe vreo lista pe care se afla avortonul asta !

  2. Diana superb ai spus ! Mai bine nici ca puteai prezenta situatia un singur lucru mai am de adaugat „Ce alura, ce morga… se cam potriveste tuturor politicienilor sau ce or fi ei. Pacat ca tara asta nu are personalitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.