Ciuhandu despre Adrian Orza şi Valentin Moldovan: „Oameni pe care i-am ţinut...

Ciuhandu despre Adrian Orza şi Valentin Moldovan: „Oameni pe care i-am ţinut în plasa mea, i-am tras după mine, m-au DEZAMĂGIT” UPDATE Prima reacție a fostului viceprimar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

parcul rozelor ciuhandu orza

Intrat într-un con de umbră după ce a părăsit fotoliul de primar al urbei de pe Bega în 2012 şi mai apoi şefia PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu a făcut astăzi o serie de declaraţii la PRESSALERT LIVE, cu privire la revenirea sa în politică. Întrebat dacă pe viitor va fi membru activ în partid, fostul edil a spus că „momentan partidul este condus de oameni pe care nici nu vreau să îi o cataloghez, oameni pe care i-am ţinut în plasa mea, i-am tras după mine”. Fostul şef al ţărăniştilor, acum un simplu membru spue că i-a sprijinit enorm pe oameni precum Valentin Moldovan actualul preşedinte pe Timiş, sau Adrian Orza fost preşedinte al PNȚCD Timişoara și secundul lui Ciuhandu în primărie, momentan consilier local. Dacă cu privire la Moldovan, Ciuhandu nu este surprins de atitudine, fostul edil spune că e fost dezamăgit de omul care vreme de 12 a fost viceprimar . „Eu când am plecat din PNŢCD fiind schimbat printr-un fax i-am pus două întrebări. Ești de acord cu modul în care am fost debarcat, printr-un fax, iar, dacă nu ești de acord, ia atitudine.


El nu a spus nimic”, a povestit Ciuhandu.

Edilul s-a ferit de cuvinte mari şi a conchis că „nu pot să spun că m-a trădat, m-a dezamăgit”. Ciuhandu a mai spus că se aştepta la respect şi colegialitate, mai ales că şi-a asumat toate relele „ca să îi las curaţi, în ideea în care vor mai face politcă”. Dacă la debutul emisiunii a spus că nu regretă faptul că a părăsit cloaca politică, Ciuhandu a spus că „într-un astfel de PNŢCD eu nu mă întorc. Sper ca, după 25 mai, după alegerile europene, multe să se schimbe în PNŢCD. Nu se mai poate merge în continuare cu o conducere incompetentă și ilegitimă”.

UPDATE Fostul viceprimar Adrian Orza a reacționat, la scurt timp după emisiune, pe Facebook, unde a postat un mesaj – replică la declarațiile lui Gheorghe Ciuhandu ” din păcate, sau din fericire…nu este adevărat! Lucrurile au stat şi stau cu totul şi cu totul altfel! Foarte curând voi face public cum s-au derulat. Înlocuirea dlui Ciuhandu a fost o aberaţie. Am spus-o şi atunci ( sunt declaraţii publice uşor de depistat pe net) o spun şi acum. Amestecarea numelui meu în acea întâmplare e la fel de aberantă”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.