Dan Diaconescu lansează „bombe” la Timişoara. De ce a acceptat Băsescu închiderea...

Dan Diaconescu lansează „bombe” la Timişoara. De ce a acceptat Băsescu închiderea OTV şi cum va stabili dacă Elodia trăieşte

0
DISTRIBUIȚI

dd

Sediul PP-DD Timiş, ora 19.30. Agitaţie mare în aşteptarea fondatorului formaţiunii, vedeta TV Dan Diaconescu care este aşteptat la Timişoara. Oamenii care au drum spre Piaţa Unirii au plăcerea de a-l vedea pe senatorul Ion Iovescu cum dansează lângă o maşină din care vuieşte imnul partidului. Cu o întârziere de jumătate de oră, în sediu descinde flancat de copii, bărbaţi şi pensionare emotive „maharajahul media”. Anunţă triumfător „sunt singurul lider politic român care îmi doresc ca presa să ajungă la putere. (…)Aici, acum 25 de ani a început Revoluţia română. Tot aici după 15 de ani în 2014 va începe o revoluţie a votului care va marca sfârşitul FSN adică PSD, care este cel care a omorât visele timişorenilor”.

După ce se plânge că politicienii români sunt atât de slabi că nu au fost în stare nici măcar să îi atace avionul cu care a revenit de la Roma, Diaconescu explică de ce candidează la Timişoara.” Un tip cocoşat de la Caracal să vină să candideze la Timişoara, e ciudat. O fac pentru a vă da aceste lucruri la care nu mai speraţi”. Enumeră toate locurile fruntaşe pe care ţara nosrtă le ocupă în materie de suprafaţă, resurse naturale şi încheie apoteotic. „Coeficientul de inteligenţă al poporului român e măsurat de specialişti. Suntem pe locul doi pe lumea asta după poporul evreu”.


Urmează atacurile la adresa premierului Victor Ponta, care „are o bonă filipineză pe care o plăteşte cu o mie de euro pe lună”.

dd1

Soluţia vine pe loc. „Românii ar trebuie să iasă la vot pentru OTV. E anormal ca OTV să emită doar în Uniunea Europeană”. După ce promite că succesul PP-DD la alegeri va fi unul covârşitor Diaconescu anunţă că „cei de la putere vor accepta cererile noastre privind pensiile şi mărirea alocaţiei copiilor” şi spune că „sper să redevin ziarist după ce voi fi zece ani preşedinte”. Apoi se pune mai ceva ca un boxer pe împărţit „pumni”, când preşedintelui Băsescu, când premierului Ponta. „Băsescu a acceptat închiderea OTV că era invidios pe mine că aveam trei patru milioane de amante. Toate femeile se culcau si se trezeau cu mine, iar el avea numai o amantă”. Urmează din nou premierul Ponta care de acestă dată e criticat pentru că „s-a îngrăşat foare mult de când a venit la putere”. Revine din nou la Băsescu şi cere ca la Timişoara să se semneze o listă cu cei care doresc o bucată din Moşia de la Nana, „deşi la câţi sunt o să vă dau câte un pliculeţ de pământ”. După ce e avertizat să termine că aici nu emsiunea lui în direct, Diaconescu mai anunţă că „în 25 mai românii vor afla răspunsul la un mare mister. Vom afla dacă Elodia trăieştesau nu. Dacă am câştigat ştiu că m-a votat, dacă nu, e moartă, Dumnezeu să o ierte”. În grabă Diaconescu pleacă spre Arad. De nervi că nu a stat mai mult, o doamnă ameninţă că pleacă de la partid, dar e calmată cu o eşarfă mov. Pentru a îmbuna presa un membru PP-DD le spune jurnalistelor că sunt sexy.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.