Cum s-au criticat și lăudat reciproc, la un minut distanță, Ciprian Mihok...

Cum s-au criticat și lăudat reciproc, la un minut distanță, Ciprian Mihok și Florin Bîrsășteanu, candidați în colegiul 3 deputați Timișoara, la PRESSALERT LIVE VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

birsasteanu si mihok

Doi dintre candidații pentru postul de deputat lăsat liber de Maria Grapini în colegiul 3 Timișoara, Florin Bîrsășteanu și Ciprian Mihok au fost invitați în emisiunea Pressalert Live, unde au fost întrebați de ce nu s-ar vota reciproc, dar și ce motive ar avea să voteze unul cu celălalt.

Bîrsășteanu a precizat că nu ar vota niciun candidat PNȚDC, partid care nu face parte din Parlamentul României după ultimele alegeri. ”Un vot dat PNȚCD-ului este un vot degeaba. N-are ce să facă dânsul singur într-un parlament deja constitut. Nu poate nici să se alăture vreunui grup parlamentar, pentru că nu-l văd pe domnul Mihok alături de cei din PP-DD sau PC”, a precizat pesedistul.

Mihok a mărturisit că nu i-ar da votul directorului Spitalului Județean Timișoara deoarece are deja prea multe proiecte profesionale.


”Sunteți consilier local, director la spitalul județean, aveți o afacere privată (n.r. clinică de radioimagistică), președinte la Societatea Română de Rezonanță magnetică. Acum doriți să fiți deputat, cum le puteți face pe toate?”, l-a întrebat țărănistul pe pesedist.

Întrebați și ce motive ar avea să voteze cu contracandidatul din platoul Pressalert Live, cei doi au avut și cuvinte de laudă. ”Pentru că este un tânăr reprezentativ pentru segmentul dânsului de profesie, știe ce are de făcut în domeniu, este un suflu nou, a fost ales președinte al unui partid cu o tradiție veche. Sper ca dânsul să revigoreze acest partid”, a spus Bîrsășteanu.

În replică, Mihok l-a lăudat pe Bîrsășteanu pentru calitățile sale ca medic. ”L-aș vota pentru că este un bun profesionist, aproape la fel de tânăr ca mine, cu puțin mai multă experiență ca a mea. Și pentru că știe câte străzi sunt în Colegiul 3. Știți?” l-a întrebat țărănistul. Bîrsășteanu s-a fâstâcit și nu a dat răspunsul corect, spre satisfacția țărănistului.

3 COMENTARII

  1. dar despre facatura de ieri in care PSD a regizat un episod jalnic?? un episod in car eun batran intr-o biserica se imolnaveste subit, iar Barsasteanu, (care se afla intamplator acolo), i-a salvat viata ????

    Bai P S D ! Sunteti penibili….

  2. Mai trebuia intrebat dl Barsasteanu daca i se pare firesc ca tomograful de la Spitalul Judetean sa fie tinut nefunctional si toti oamenii sarmani sa fie directionati la tomograful SCului care il pastoreste…
    Dar ce sa mai vorbim, un om care nu are pic de respect de omul sarman, care o viata a cotizat la stat, sa fie trimis la tomograful personal, unde il mai pune sa plateasca 4 milioane in plus, merita sa ii reprezinte interesele in Parlamentul european, atunci ne-am dus de tot dracului ca natiune 🙁

  3. mihokut, micutule, nu-ti face tu griji de Conf.Dr. Florin Bîrsășteanu pentru ca doctorii sunt inzestrati cu HAR DUMNEZEIESC si rezistenta: fac garzi peste garzi (cite 36-48 ore o garda, sunt adusi de acasa in cazuri de urgenta) iar Conf.Dr. Florin Bîrsășteanu face parte dintre acestia! tu inchizi farmacia seara si mergi la culcarica…! in cate farmacii se lucreaza atatea ore??? si in cate ture de noapte/zi lucrezi tu nihokut atatea ore??? daca taceai, filozzzzzzsssssssof ramaneai! UN SFAT BUN: mihokutttt rade-ti smocul ala din barba ca nu le plac babelor si mosilor deloc, iiiiti sta uritttt de tot ras in cap si cu 10 fire de par sub buza!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.