Directorul spitalului județean consideră că Timișoara nu are nevoie de un institut...

Directorul spitalului județean consideră că Timișoara nu are nevoie de un institut oncologic nou, chiar dacă va crește numărul bolnavilor. Care este motivul

3
DISTRIBUIȚI

florin-barsasteanu-640x426

Florin Bîrsășteanu, directorul Spitalului Județean Timișoara, este de părere că în orașul de pe Bega este un „nonsens” să se construiască un institut oncologic. Motivul? Timișoara are deja un astfel de institut, e drept deținut de un ONG, și anume Asociația OncoHelp.

„Consider că nu este necesară construirea unui institut oncologic la Timișoara, chiar în contextul creșterii numărului bolnavilor care suferă de cancer, pentru că noi avem deja un institut oncologic cu 180 de paturi.


O spun ca medic, e un nonsens să construim un astfel de institut la Timișoara, mai bine ajutăm acest ONG de interes public să se dezvolte, care are un management nepolitizat și eficient”, a explicat, ieri, Florin Bîrsășteanu, care este candidat pentru Colegiul 3 Deputați Timișoara din partea PSD.

Directorul Spitalului Județean Timișoara consideră că, în cazul în care s-ar găsi cei 90 de milioane de euro necesari realizării unui astfel de institut în orașul nostru, o parte din bani ar ajunge la partide. „Și atunci mai bine ajutăm acest ONG. Avem premise că în cinci ani acest ONG va rezolva toate problemele de sănătate din acest domeniu, din această regiune”, a mai precizat Florin Bîrsășteanu.

 

 

3 COMENTARII

  1. Habar nu are ce vorbeste . Si se mai numeste medic . Cum adica banii ajung la partide ? Pai el nu e dintr-un partid ? Si de ce sa ajutam ong-ul ? A vazut oare cum arata clinica de chimioterapie dintr-n fost internat . Eu am vazut-o!!!!!!!!!!!!!!

  2. Felicitari dl. Doctor, sunteti primul care isi declara sustinerea pt aceste ONG-uri, tocami pt ca au o conducere nepolitizata, iar dumneavoastră vedeti in asta un lucru bun, felicitari chiar va apreciez!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.