Medic din Timișoara, trimis în judecată pentru TRAFIC DE INFLUENȚĂ, după ce...

Medic din Timișoara, trimis în judecată pentru TRAFIC DE INFLUENȚĂ, după ce a pretins 1.500 de euro unui coleg. Vezi pentru ce era suma și în numele cărui personaj cunoscut o solicita

1
DISTRIBUIȚI


avocati1Un medic din Timișoara a fost trimis în judecată pentru trafic de influență, după ce a cerut 1.500 de euro de la un bărbat cu scopul de a-l ajuta să se angajeze la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului Ovidiu Alexandru Mederle, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă. ”Probele administrate în cauză, în cursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt: inculpatul, în cursul anului 2013, i-a pretins numitului B.T.


suma  de 1.500 de euro promițându-i că va interveni pe lângă o persoană din conducerea ISU Banat pentru a-l angaja pe un post de subofiţer”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Vasile Bâc.

Pe 17 aprilie 2013 numiţii T.C.M. şi B.T. au formulat denunţ împotriva medicului Ovidiu Alexandru Mederle. Inculpatul se cunoştea cu T.C.M., fiind coleg de serviciu cu acesta, şi s-a oferit să îl ajute pe prietenul lui, B.T. să se angajeze la ISU Banat în schimbul unei sume de bani. Banii au fost luați în numele generalului de brigadă Mihai Benga, la acea dată șeful ISU Banat. Medicul susținea că generalul i-ar fi amic. Mihai Benga nu a știut nimic despre bani, aflând abia în timpul anchetei că s-au cerut bani în numele lui. ”Nu s-a realizat un flagrant, banii fiind dați anterior depunerii denunțului. S-au intreceptat însă discuţii în mediu ambiental cu privire la suma de bani şi  scopul pentru care s-au dat acești bani”, a declarat procurorul Mihaela Pop.

Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Tribunalului Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.