Pompierii timișoreni detaşaţi în Serbia vor fi premiați de consiliul județean. Câţi...

Pompierii timișoreni detaşaţi în Serbia vor fi premiați de consiliul județean. Câţi bani au fost alocaţi pentru a ajuta Vojvodina

0
DISTRIBUIȚI

inundatii-balcani-1

Consiliul Judeţean Timiş a alocat astăzi bani pentru a răsplăti eforturile celor 11 pompieri ai ISU Banat care au ajutat sinistraţii de Serbia.

La solicitarea şefului CJT, Titu Bojin, aleşii judeţeni au votat alocarea a câte 2.000 de lei din bugetul pentru Cultură bani care vor consitui prime de merit.


Totodată, Bojin a propus şi alocarea a 200.000 de lei de la Fondul de Urgenţă al consiliului pentru ajutorarea Serbiei, mai exact a provinciei Vojvodina. „Formaţia noastră a rămas pe loc şi şi-a dus misiunea până la capăt. Am avut deplasate acolo o serie de utilaje, prin centrul nostru de intervenţie”, a explicat Bojin.

Consilerul PDL Marius Martinescu a dorit să ştie de ce pentru alocarea sumelor nu s-au făcut rectificări de buget. Bojin a lămurit că am considerat că bani pot fi luaţi şi de la capitolele respective. Pe lângă bani, pompierii au primit şi diplome şi „picturi de care avem noi la consiliu”, după cum a explicat Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.