Popoviciu, pregătit să îi ia locul lui Ostaficiuc la șefia PDL Timiș....

Popoviciu, pregătit să îi ia locul lui Ostaficiuc la șefia PDL Timiș. De ce nu l-a urmat pe Traian Băsescu

0
DISTRIBUIȚI

popoviciu ostaficiuc

Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, deputatul PDL Alin Popoviciu, membru în comisa pentru politică externă a Parlamentului,  a vorbit, printre altele, și despre cariera sa politică. Deputatul a declarat că a avut oferte din partea PMP, dar și din partea altor partide, însă le-a declinat pe toate. Întrebat de moderator dacă a avut oferte din partea PMP, Popoviciu a spus că pe lângă ofertele de la PMP au mai existat și din alte părți, dar că este fidel PDL. „Am avut oferte și din partea PMP și de la mai mulți. Dar eu sunt un om fidel Partidului Democrat Liberal și nu cred în asemenea construcții. Cred într-o unificare în care să ne regăsim și să ne reîntâlnim toți”, a declarat acesta.

Popoviciu nu crede în proiectul lui Traian Băsescu, deși la un moment dat,  a fost omul care a susținut toate proiectele și măsurile președintelui. „Dacă credeam în proiectul președintelui Traian Băsescu astăzi eram deja acolo. Nu cred, pentru că Partidul Democrat Liberal are un proiect prin care să se unifice dreapta în România. Eu cred mai mult în proiectul Partidului Democrat Liberal decât în alte proiecte fie că sunt ale președintelui”, a mai spus Popoviciu.

Legat de Titu Bojin, Popoviciu a declarat în premieră că a încercat să îl schimbe pe de la Ape.


Aflat la opoziție, Titu Bojin nu a fost dat afară de la Direcția Apelor Banat pentru că a fost susținut de cei UDMR și de la București nu se dorea schimbarea lui, susține Popoviciu, lăsând astfel de înțeles că prietenia dintre actualul președinte al CJT și predecesorul său, Constantin Ostaficiuc, nu ar fi fost motivul principal. „Au fost multe discuții în partid atunci. Noi am încercat să îl schimbăm pe Titu Bojin și chiar ne-am zbătut. Am fost și eu și domnul Valeriu Tabără care am încercat, dar de la București nu se dorea schimbarea lui”, susține deputatul.

Alin Popoviciu a mai precizat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că nu s-a gândit niciun moment să îi preia locul lui Constantin Ostaficiuc la șefia PDL Timiș, când acesta era pe punctul de a se retrage din politică. „Nu am vrut niciun moment să preiau filiala și cred că Costi Ostaficiuc ar fi plecat, dacă eu nu aș fi fost unul dintre cei care l-au convins să rămână în politică. Dacă simt că membrii PDL Timiș își doresc să aibă un președinte cum sunt eu, atunci și eu îmi doresc”, a mărturisit PDL-istul.

În urmă cu un an de zile, Şeful PDL Timiş, Constantin Osftaficiuc, a explicat motivul pentru care nu a pregătit un om care să preia conducerea filialei judeţene după ce el se va retrage și anume că „nu poţi să creezi altfel un lider, ci acesta se creează numai prin munca şi voinţa lui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.