Prefectul de Timiş a câştigat: primăria suspendă un punct din HCL-ul privind...

Prefectul de Timiş a câştigat: primăria suspendă un punct din HCL-ul privind Îngerii Galbeni. Ce soluţie a găsit administraţia locală

4
DISTRIBUIȚI

ingerii galbeni la apa05_resize

Prefectul judeţului Timiş a trimis o adresă către primăria Timişoara prin care cere modificarea hotărârii de consiliu local care reglementează ridicarea maşinilor pe parcările private.

Municipalitatea a votat, în urmă cu circa o lună de zile, o decizie care stabilea ca maşinile să nu mai poată fi ridicate de companii neaprobate de primărie din parcările supermarket-urilor şi transportate pe drumurile publice, având drept ţintă compania Îngerii Galbeni.


Consilierul PSD Alfred Simonis a cerut să ştie dacă HCL-ul va fi atacat complet sau doar articolul cu care reglementează ridicarea maşinilor în parcările private.

Sectetarul Ioan Cojocari a lămurit că „sunteţi pe lege şi cu hotărârile de la supermarket. Nu ştiu care e problema prefectului, el încearcă. Automat când se atacă, se suspendă toată hotărârea”. După câteva minute de discuţii şi nelămuriri, consilierii au votat propunerea prefectului, astfel că punctul din HCL care dădea dreptul firmei de a transporta mașinile ridicate pe drumuri publice va fi suspendat. HCL-ul va fi refăcut după ce edilul va avea o întâlnire cu poliţia, jurişti şi prefectul Eugen Dogariu.

4 COMENTARII

  1. nu stiu pe ce baza in tara asta se hotareste valoarea amenzilor? pe baza veniturilor politicienilor? de ce in germania o amenda de parcat aiurea este 20 de euro iar la noi 50? daca valoarea amenzilor ar fi sa zicem 50 de lei si valoarea maxima a taxei de ridicare a unei masini 250 de lei oare ar mai fi hingherii curiosi de aceasta afacere? poate ca ar exista solutia ca magazinul sa plateasca hingherii sa ii elibereze parcarea de masinile parcate abuziv.

  2. Cei cu parcari private sa investeasca in sisteme de management al parcarilor. Nu japca pe fata. Intra in parcarea mea ca fac si eu un ciubuc. Nesimtiti!

    Cei cu parcari private nu au decat sa investeasca in bariere si puncte de taxare, sa stabileasca un pret si sa astepta sa faca profit. Sa plateasca impozit pe profitul realizat samd. Pentru clientii lor pot sa ofere reduceri sau gratuitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.