Primarul Nicolae Robu: “Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Trebuie ca...

Primarul Nicolae Robu: “Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Trebuie ca în Timișoara să câștige dreapta!” (P)

0
DISTRIBUIȚI

foto text pressalert 23 mai

Final de campanie electorală pentru ambele scrutine de vot de duminică, 25 mai: alegeri europarlamentare și alegerile parțiale parlamentare din Colegiul 3 Timișoara. Principalii actori politici liberali ai acestei campanii la nivel local, primarul Nicolae Robu, candidatul Regiunii Vest, Cristian Bușoi, și candidatul pentru Colegiul 3, Viorel Coifan, au transmis mesaje timișorenilor și timișenilor pentru a participa la alegeri și a da un vot eficient, în sprijinul dreptei.

“Vreau să fac un apel la timișoreni, la timișeni să meargă la vot duminică și, dacă sunt mulțumiți de activitatea extraordinară a domnului primar Nicolae Robu în Timișoara, să susțină și candidații propuși de domnia sa. Noi îl vom sprjini din Parlamentul European, iar domnul Viorel Coifan îl va sprijini din Parlamentul României. Votul dat unor partide care nu au nicio șansă să intre în Parlamentul European ca PPDD sau PNȚCD, este un vot irosit, care, în final, prin redistribuire se va duce tot spre PSD și nu cred că timișorenii își doresc acest lucru. Mai mult decât atât, în Colegiul 3 orice vot care merge spre partide ca PDL sau PMP înseamnă o șansă în plus pentru candidatul PSD, pentru că acolo lupta este foarte clară între Viorel Coifan, susținut de noi toți, care a demonstrat, a făcut lucruri foarte bune pentru Timișoara și Timiș, este un om cinstit, un om bine pregătit, un om cu experiență administrativă, și candidatul PSD. Toți ceilalți nu fac altceva decât să îi crească șansele candidatului PSD și e păcat ca timișorenii indirect să dea un vot care să ducă la o creștere de șanse pentru PSD”, a declarat liberalul Cristian Bușoi.

Candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 3, liberalul Viorel Coifan a stat de vorbă, în campania de două săptămâni, cu mii de oameni, a fost alături de echipa sa pe cele peste 200 de străzi din Colegiul 3 și le-a transmis mesaje de forță.


“Cunosc alături de dl primar Robu aproape toate problemele și vrem să le rezolvăm în așa fel încât cetățenii să vadă că nu suntem doar oameni ai vorbelor, ci și oameni ai faptelor. Timișorenii trebuie să vină la vot, este foarte important să își exercite acest drept. Le-am spus celor tineri, care uneori manifestă absenteism: Nu lăsați să voteze în locul vostru bătrânii, pentru că ei vrând-nevrând sunt tributarul unor alte vremuri. Tinerii trebuie să facă România de mâine, este rolul lor!”, spune Coifan.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, face un apel către timișeni să dea un semnal în ton cu lozinca atât de dragă tuturor: “Azi în Timișoara, mâine în toată țara!” „Trebuie ca în Timișoara să câștige dreapta. Aceste alegeri trebuie să fie un prim semn pentru România pentru coagularea dreptei, care trebuie să se producă, într-o configurație sau alta, după alegerile parlamentare. PSD trebuie stopat! Rău mai mare pentru România decât ca PSD să fie lăsat la guvernare o perioadă mai lungă și ca PSD să își extindă puterea, ajungând să decidă și controlul asupra instituției prezidențiale, nu poate fi. Timișorenii nu ar fi mândri, de luni încolo, dacă ar câștiga PSD pe Colegiul 3, respectiv la alegerile europarlamentare. Ba, dimpotrivă, cred că ar fi un semnal foarte prost pentru țară ca în Timișoara să se întâmple ca PSD să câștige fie la alegerile parlamentare de pe Colegiul 3, fie la alegerile europarlamentare. Dar ca să fim siguri că nu va câștiga PSD-ul , în ciuda organizării sale militărești, care este o organizare avută de PCR înainte de Revoluție, trebuie să se meargă la vot, trebuie să se voteze acea dreaptă care poate câștiga. Dreapta care poate câștiga e reprezentată de PNL și de candidatul PNL Viorel Coifan! Orice vor dat înspre ceilalți candidați înseamnă vot irosit, este un vot în favoarea PSD în mod indirect”, a subliniat primarul Nicolae Robu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.