Primarul Nicolae Robu explică de ce şi-a pus panouri în culorile PNL...

Primarul Nicolae Robu explică de ce şi-a pus panouri în culorile PNL cu informaţii despre şantierele din Timişoara. De unde a avut bani FOTO

1
DISTRIBUIȚI

 

panou 2

Decizia BEC care a stabilit că afișele cu sigla USL sunt ilegale a fost un bun prilej pentru ca primarul Nicolae Robu să anunțe că va aduce noi bani la bugetul local obligând PSD că achite costurile aferente ridicării afișelor din Timișoara.

Uitând că palmierii au fost păziți de nu mai puțin de 18 polițiști locali, edilul șef a sărit ca ars, spunând că nu e posibil ca agenții să fi solicitați pentru astfel de cazuri. Duminică, după vizita președintelui Traian Băsescu la primărie, Robu anunța că a păsuit PSD până la finalul zilei pentru a da jos singur afișele, despre care anunța inițial că vor fi îndepărtate de Poliția Locală.

Astăzi, bucuros, edilul șef a spus că a fost îndepărtat și ultimul afiș cu USL, și că de îndată ce se va face o analiză a costurilor, factura va pleca spre PSD, care va trebuie să plătească.

Pentru a arăta că este un om corect, care informează nu doar cetățenii, ci și turiștii, edilul șef a dus presa în Calea Aradului, pentru a vedea pe viu panoul galben-albastru care anunță locuitorii că în Timișoara sunt peste 100 de șantiere.

Legat de inițiativa lui, Robu spune că a fost suportată din bani privați și că nu știe exact câte panouri au fost amplasate. „Am considerat că este civilizat și era de bun-simț până la urmă să îi informăm pe cei ce vin în Timișoara, și chiar și pe timișoreni, că nici timișorenii nu umblă toți prin tot orașul ca să știe ce se întâmplă, că în Timișoara se desfășoară lucrări ample, că aici sunt peste 100 de șantiere care modernizează orașul în forță. Evident că atunci când ai un număr așa de mare de puncte de lucru apar și perturbări în trafic, și am ținut să le aduc și scuze celor cărora le produc nemulțumiri prin perturbările respective”.

După ce a promis că Timișoara va arăta în scurtă vreme mult mai bine, Robu a explicat că paleta cromatică nu are nicio legătura cu PNL.


„Sunt culori foarte frumoase, se asortează foarte bine. Nu au panourile legătură cu faptul că partidul are o parte din aceste culori. Unele partide au roșu, avem și negru acolo și roșu, sunt multe culori”. Întrebat de ce panourile sunt semnate „primarul Nicolae Robu” și nu „Primăria Timișoara”, edilul a spus că „așa mi s-a părut mie potrivit, să asume primarul acest gest, pentru că este al primarului. Automat primarul implică și primăria”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.