Record absolut de muzică made in Timişoara. Anul acesta compilaţia dedicată muzicii...

Record absolut de muzică made in Timişoara. Anul acesta compilaţia dedicată muzicii locale conţine 31 de artişti

0
DISTRIBUIȚI

madeintm

Cea de-a şasea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni – pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM – care se va lansa oficial în data de 30 mai, în cadrul evenimentului 48H/Made in TM cuprinde nu mai puţin de 31 de artişti timişoreni, un record absolut! „Am fost impresionaţi de numărul şi diversitatea stilistică a pieselor pe care le-am primit pentru compilaţia din acest an. De la rock la house, de la folk la jazz…totuşi, se întâmplă ceva în Timişoara. Ştiam asta, dar trebuia să dovedim cumva şi să scoatem la lumină producţiile timişorene. Au venit mult mai multe piese, şi am ales 31 care sună foarte bine, cu toate că în anii trecuţi am avut între 12 şi 18 piese pe pe CD. Acum, sincer nu am putut renunţa la nici una dintre acestea 31, ar fi însemnat să scăpăm din vedere imaginea de ansamblu a soundscape-ului timişorean“, ne-a declarat Dudu din partea anonimTM. Printre numele care apar pe această compilaţie se numără atât figuri cunoscute ale scenei locale cât şi o serie de „newcomeri“, iar melodiile alese reprezintă o paletă stilistică cât se poate de largă.

Piesele incluse sunt JazzyBIT- Touch the Sky, Explorator Trio- Ice DC, Javra- Nobody Dies, Burning Table- Follower, Flare- Draft Effect , Freejay meets Ella- Soldiers in Red, Newgotti- Scientific Veiwpoint, Drummer- Mighty 303, Ovijay- Împodobitul, Shanyio- Kelar, Emil Kindlein- Cântecul Nebunului, One Lion- Tot ce vreau să fiu, The Case- Everything, The Travellers- Morning Awakening, The Different Class- Drop of Rock,  Ze Murnau- This Gentleman is Sick,  Exit Oz- Colţ de Rai, Thy Veils- Immemorable,  Vasile Mardare- Am să te Iubesc, Marion Kräutner- Green Goes With Blue,  Dara- Aur, ApocalipS- Gate to Infinity,  Még 5 Perc – Ne engedd el,  Grave for Sale- Arabian Deserts,  Doctorul Sinteza,  B.A.U.- Jam Six , Beepo & Dr.Dan- Retrofresh,  Mental Chemistry- You Newer Know, Mighty Boogie feat.


Mc Tina- Get Down, Makunouchi Bento- Mornin’ Prairie Sun şi Sebastian Spanache Trio- End of a Lifetime.

„Suntem conştienţi că nu avem tot ce se mişcă în Timişoara muzical la aceasătă oră pe acest CD, dar ne bucurăm dacă am reuşit cumva să mobilizam pe cineva să facă o piesă şi să ne-o trimită. Le mulţumim pe această cale tuturor celor care au făcut efortul acesta“, a mai adăugat Dudu. Lansarea oficială a acestei compilaţii gratuite va avea loc în cadrul celei de-a 8-a ediţie a evenimentului „Patruzeci şi opt de ore / Made in TM”, care se va desfăşura la Poligonul de la Pădurea Verde (Giarmata Vii), în 30 şi 31 mai şi care va avea parte de o serie de invitaţi de peste hotare şi din ţara noastră. Biletele pentru acest eveniment costă 65 de lei în avans pe ambele zile, acestea putând fi cumpărate în reţeaua magazinelor U-Man din toată ţara, sau la D’arc The Bar şi Mal din Timişoara. La intrare, abonamentele pe ambele zile vor costa 80 lei, iar biletele de o zi 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.