Şeful PSD Timişoara: „Mă aștept în campania din 2016 să îl văd...

Şeful PSD Timişoara: „Mă aștept în campania din 2016 să îl văd în trening alb băgat în șosete, făcând campanie pentru o domnișoară consilier ai cărei apropiați câștigă licitaţii”. Ce nu înţelege Valeriu Zgonea la Nicolae Robu

3
DISTRIBUIȚI

grindeanu la timis01.jpg

Declarațiile dure la adresa PSD făcute în ultimele zile de șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, nu au rămas fără ecou nici la nivel național.

Dacă la nivel local lupta s-a dus în mare parte între Robu și președintele PSD Timișoara Sorin Grindeanu, astăzi războiul s-a mutat la un alt nivel. Prezent la Timișoara pentru o conferință de presă la sediul PSD Timiș, șeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, s-a dezlănțuit la adresa primarului Timișoarei.

Întrebat cum vede faptul că mai nou edilul declară că este rușinat că a fost aliat cu oameni precum Radu Mazăre, primarul Constanței, Zgonea a spus că „Radu Mazăre a fost ales, ca şi domnul Robu, și a generat prosperitate pentru constănţeni.


Eu l-aş întreba dacă nu îi e ruşine cu Dan Radu Ruşanu şi Relu Fenechiu, oameni pe care PNL i-a făcut miniştri”.

Șeful PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, s-a arătat deranjat de traficul infernal din oraş şi a atenţionat că gestionarea corectă a proiectului de management al traficului este necesară pentru fluidizarea traficului. „Ne chinuim de doi ani de zile cu un proiect care a obținut finanțare opt milioane jumătate de euro, spre deosebire de alte proiecte pe care domnul Robu le-a primit de-a gata şi care merg bine. Am văzut că tot face apel la instituţiile statului. Ce, o să vină SRI să îi țină licitația care ține de primărie?”, a spus Grindeanu.

Pe marginea acestui subiect, Robu a anunţat azi că au fost câştigate contestaţiile care împiedicau începerea licitaţiei. Grindeanu a făcut o serie de precizări şi cu privire la campania electorală. „Îl rog pe domnul Robu, eu am tot sperat că va evita să mai vorbească depspre campania din 2012. A ajuns primar fără o zi de campanie. În aceeaşi emisiune televizată a spus că mai confortabil ar fi să discute cu doamna Elena Udrea. Nu aș vrea să comentez foarte mult lucrul ăsta. Nu mă miră că mai confortabil se simte cu doamna Udrea. Actualul șef al domnului Robu este domnul preşedinte Băsescu, văd că îi apropie anumite chestiuni care ţin de consiliere, de doamne consiliere. Mă aștept prin campania din 2016 să îl văd în ceva trening alb băgat în șosete și făcând campanie pentru o domnișoară consilier ai cărei apropiați câștigă licitaţii la spații care țin de primărie”. Grindeanu a încheiat cu un avertisment către Robu „să nu uite că este primar USL, nu a fost PNL”.

3 COMENTARII

  1. d-l deputat spuneti-ne si cu se ocupa consilierii psd de la primarie ,sau poate credeti ca nu stim…..poate vreti sa stiti de ce nu se mai apropie nici un investitor de timisoara.
    sau nu vreti sa stim si noi timisorenii

  2. Unii politicieni nu au pic de decenta si nici morala. Eu NU l-am ales pe domnul primar Robu, dar consider ca-si bate joc de cetatenii care i-au dat votul. Dansul a castigat datorita voturilor pro USL, adica anti-PDL si nu datorita calitatilor personale. Dansul este primarul orasului meu, Timisoara si trebuie sa-si indeplineasca toate indatoririle de administrare a orasului, asa cum orice angajat trebuie sa munceasca conform fisei postului ocupat. Admiratia pt.diverse persoane sa o exprime in particular, NU in calitate de primar. Acum imi este rusine si de primarul orasului meu.

  3. numai clanuri si familii de mafioti!
    spre ex: Ponta premier spalacita de nevasta-sa euro parlamentar socru-su parlamentar;
    Basescu presedinte fii-sa analfabeta europarlamentar ailalta fiica notar cu dedicatie pt nana si gazprom;
    Antonescu fost presedinte sef de partid nevasta-sa europarlamentar
    Mazare primar fras-u parlamentar
    si exemplele pot continua la nesfarsit. HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTILOR si NESIMTITILOR ca ati distrus tara asta frumoasa
    sa fiti blestemati voi si neamul vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.