Singurul lucru pe care poți să te bazezi în România

Singurul lucru pe care poți să te bazezi în România

0
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

În absolut orice aspect al vieții cotidiene, dacă e un lucru pe care poți să te bazezi în România, ăla e faptul că nu poți să te bazezi pe nimic.

Dar stai! Gropile din asfalt, peticite toamna asta, vor reapărea până la primăvară. Poți să te bazezi pe asta. Programul mijloacelor de transport în comun funcționează după Legile lui Murphy, iar faptul că de câțiva ani avem afișaj electronic și localizare prin GPS nu le-a ajutat prea mult.


Un senator sau deputat ales acum va schimba cel puțin o dată partidul până la finalul mandatului.

Poți să te bazezi pe imaginația guvernului de a inventa noi taxe. Există o probabilitate destul de mare ca, dacă te angajezi ca inginer IT, să ajungi să tunzi iarba din jurul clădirii. Poți să te bazezi pe faptul că fișa postului e facultativă și că aproape sigur vor apărea lucruri în plus de făcut. Niciodată invers.

Poți să te bazezi pe faptul că fiecare iarnă ne va lua prin surprindere. Poți să te bazezi pe faptul că o companie care produce anvelope sau detergenți își poate deschide o fabrică chiar sub nasul tău. Poți să te bazezi pe faptul că, dacă îți place un loc în natură, în scurt timp îl vei vedea plin de gunoi sau fără copaci.

Hmmm… Se pare că m-am înșelat, poți să te bazezi pe o grămadă de lucruri în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.