Șoferul unui BMW, cu numere de Bulgaria, a făcut praf un semafor,...

Șoferul unui BMW, cu numere de Bulgaria, a făcut praf un semafor, pe strada Cluj. Cine este vinovat de incident

2
DISTRIBUIȚI

accident tineretului 1

Un accident care se putea solda cu victime, astăzi, pe strada Cluj din Timișoara, la intersecția cu Calea Martirilor. Șoferul unui autoturism Fiat, a virat la dreapta, de pe banda a doua de mers, fără să se asigure, și a fost la un pas de a lovi frontal un BMW care aștepta, regulamentar la semafor.


Din fericire, reflexele șoferului din BMW au fost rapide, astfel că, acesta a tras maxim de volan spre dreapta, pentru a evita impactul. În urma manevrei, semaforul a fost făcut praf, la fel și indicatorul, iar autoturismul său a fost grav avariat.

Mult mai ușor a scăpat șoferul care a provocat incidentul, mașina Fiat fiind doar ușor atins pe aripa din dreapta. Pasagerii din autoturismul BMW au declarat pentru PRESSALERT.ro că se îndreptau spre spitalul județean, unde este internat copilul lor. Șoferul din Fiat a ieșit relaxat din autoturism și nu s-a arătat prea impresionat de incidentul de care este responsabil.

2 COMENTARII

  1. Sa vezi ce impresionat ar fi fost soferul Fiat-ului daca il lasa cel cu BMW-ul sa intre in el si nu l-ar fi evitat.Precis mergea si el la judetean in doua variante, live sau mort.Cu Fiat-ul se moare usor, masina low cost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.