Ce spune Titu Bojin despre o eventuală demisie din fruntea PSD Timiș,...

Ce spune Titu Bojin despre o eventuală demisie din fruntea PSD Timiș, după ce filiala pe care o conduce a obținut sub media națională

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin

La fel ca şi Nicolae Robu, Titu Bojin, şeful PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, nu ia în calcul demisia cu toate că scorul obţinut la alegerile de ieri de formaţiunea sa politică la nivel de judeţ este mai mic decât media la nivel naţional.


Întrebat dacă se pregăteşte să părăsească scaunul de şef al PSD Timiş Bojin a pus că „nu am ce declara la asemenea întrebări”.

La nicio secundă după acesta ne-a detaliat că „în 2009 am avut 21% pe Timișoara şi 35% judeţ, am câştigat în faţa lui Robu pe judeţ, am câştigat în faţa lui Robu, nu am ce să declar. Noi aveam target-ul de 30%, la nivel naţional era 35%, sunt foarte mulţumit de scorul care e total pe judeţ, cu posibilitatea de a mai redresa ceea ce înseamnă Timişoara”. Cu toate că scorul pe Timişoara este de 29%, Bojin susţine că e satisfăcut de rezultate. „Trebuie să fim corecţi, nu cred că mai poate contesta cineva. Avem dublu cât Robu, ce puteam face mai mult decât să fim mai buni ca el de două ori într-un oraş în care el apare mereu în presă şi taie zilnic panglici”. Bojin susţine că şeful PSD Timişoara şi deputatul Cătălin Tiuch responsabil cu campania pe Timişoara şi Recaş nu vor fi sacţionaţi. Şeful PSD Timiş a conchis că este foarte mândru de rezultatele PSD care a ajuns după multi ani de zile să fie primul pe judeţ.

2 COMENTARII

  1. pai da ma boule…taie panglici pentru ca realizeaza proiecte…
    voi ce faceti???
    Frecati menta…
    Grindeanu…unde este spitalul promis in campanie??!
    cel mai penibil politician este Grindeanu!!

  2. aiurea, nu are de la timisoreni, ci de la puturosi si asistati bolsevici si de la ceva birocrati, daca luati in calcul cati au fost la vot, cati au votat cu ciuma rosie este exact puturosi, asistati si ceva birocrati puturosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.