Traficant, prins în flagrant cu 2,3 kilograme de droguri. Vezi de unde...

Traficant, prins în flagrant cu 2,3 kilograme de droguri. Vezi de unde era adusă marfa

8
DISTRIBUIȚI

cannabis

Polițiștii antidrog de la „Crimă Organizată” din Timişoara l-au prins, azi noapte, pe un bărbat care avea asupra sa 2,3 kilograme de droguri.


Suspectul a fost oprit pe Calea Torontalului, la scurt timp după ce a  coborât dintr-un autocar care-l aducea din Spania. Când poliţiştii  i-au cerut să deschidă rucsacul, aici fiind găsite cinci pachete cu cannabis, învelite în folie. Ancheta DIICOT Timişoara a scos la iveală faptul că Robinson Korda, în vârstă de 27 de  ani,  a plecat cu avionul în Spania de unde a cumpărat drogurile pentru 4.000 de euro. Korda este consumator de droguri de mai mulţi ani, iar în timpul monitorizării sale, poliţiştii antidrog au stabilit că din februarie şi până în prezent a efectuat patru deplasări pe ruta Timişoara – Spania. Suspectul şi-a  recunoscut faptele, iar Tribunalul Timiş a decis arestarea sa pentru trafic internaţional de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului şi comercializării.

8 COMENTARII

  1. Felicitări polițiștilor de la Antidrog!!! Ei stau zi și noapte pe frontul deschis împotriva drogurilor și la final se văd rezultatele…

  2. da!felicitari ptr libera interceptare si inregistrare a unui cetatean cu drept de vot, si am o singura intrebare: tutunul si alcoolul nu sunt droguri? de ce se vand in magazine? de ce se percep taxe pe lucruri nocive organismului si nu se retrag de la comercializare? ar trebui sa avem o perioada de prohibitie pe drogurile legale vandute de stat si impozitatea si taxate si accizate si spuneti-le cum vreti, tot boli de ficat, plamani, stomac, esofag si altele derivate, provoaca aceste droguri legale!

  3. Am citit cateva cercetari facute de doctori, asupra efectelor pe termen lung a consumului de cannabis… e la fel de toxica ca si o tigara normala, doar ca reduce durerea resimtita de pacienti bolnavi de cancer, este recomandat pentru depresie, totodata in anumite cazuri bonavi de cancer, schimba morfina, care produce o dependenta dureroasa, si sincer inca nu am auzit de nici un om care sa fii intrat in coma de la „iarba” sau mai mult deces prin supradozare… nu exista nici un caz medical inregistrat in istoria medicala a omenirii! mai mult, intr-un sarcofac alaturi de mumia ce il ocupa au fost gasite bucati de hasis, cannabis si cocaina!

  4. Ai rămas fără „material” IOIOIOO de ești atât de nervos????
    Sau ești unul din frustrații care sunt lei în spatele calculatorului și mielușei pe stradă…..
    Felicitari celor ce scot drogurile de pe stradă și provoacă reactii frustraților!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.