Vacanța de vară aduce zboruri noi de pe Aeroportul Timișoara. Spre ce...

Vacanța de vară aduce zboruri noi de pe Aeroportul Timișoara. Spre ce destinații puteți călători

0
DISTRIBUIȚI

vacanta

Grecia, Turcia și Spania sunt noile destinații spre care încep, de săptămâna viitoare, zboruri programate de agenţiile de turism cu plecare din Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

În fiecare sâmbătă se zboară spre Skiathos, miercurea spre Creta, lunea și joia spre Antalya, miercurea și vinerea spre Costa Brava și Maresme.

Zborurile de vacanţă anunţate de agenţiile de turism încep peste doar o săptămână, în 2 iunie fiind programată prima cursă spre Zakynthos.


La aceasta se vor adăuga începând cu luna iunie şi alte destinaţii: insulele greceşti Creta şi Skyathos, dar şi o destinaţie devenită deja clasică pe timpul verii, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara – Antalya. Alături de acestea, agenţiile de turism oferă transport cu avionul şi pentru vacanţele în Spania, în Costa Brava şi Maresme.

“Ne bucurăm să vedem că şi în această vară operatorii de turism au adăugat noi destinaţii de vacanţă. Noi ne dorim ca în fiecare sezon oferta să fie cât mai variată, astfel încât locuitorii din regiunea de vest a ţării să plece în vacanţă cu avionul de la Timişoara”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia”, Dan Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.