Membrii unei reţele specializată în evaziune fiscală prin metoda factura, percheziţionaţi de...

Membrii unei reţele specializată în evaziune fiscală prin metoda factura, percheziţionaţi de „Crima Organizată”. Vezi cât este prejudiciul UPDATE 3 Cine a fost dus la DIICOT

8
DISTRIBUIȚI

 

aurel popa jebel
Aurel Popa, dus la percheziţie de poliţiştii de la „Crimă Organizată”

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au descins, în această dimineaţă, la 25 de locaţii din judeţele Timiş, Gorj şi Mehedinţi într-o nouă operaţiune care vizează afacerile cu facturi false emise de mafia ţigănească de la Strehaia. După ce facturile erau emise, firmele le înregistrau în contabilitate pentru a-şi diminua veniturile impozabile, ulterior banii fiindu-le returnaţi, mai puţin comisionul celor care emiteau documentele. În acest caz prejudiciul se ridică la peste două milioane de euro.

Operaţiunea celor de la „Crimă Organizată” Mehedinţi îi vizează atât pe ţiganii de la Strehaia, cât şi pe beneficiari. În Timiş, poliţiştii ţi mascaţii Jandarmeriei au descins la şase locaţii din Timişoara şi Jebel.


La Jebel a fost vizată firma familiei pastorului Aurel Popa, consilier local PDL, dar şi locuinţa acestuia şi a fiului. În Mehedinţi este vizat şi primarul PSD din comuna Prunişor, Nandi Covlea, poliţiştii percheziţionând şi sediul instituţiei. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Aurel Popa a plecat de la sediul firmei însoţit de poliţiştii de la „Crimă Organizată”, pentru scurt timp, însă a refuzat să facă orice fel de comentariu.

UPDATE 2 Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au descins şi la locuinţa preotului Petru Roșoga, din localitatea Cireşu. Acesta  a fost primar PDL în Criciova, fiind asociat unic în firmele Parabelum SRL și Parabelum Company SRL. Acesta are mai multe balastiere din jurul orașului Lugoj, având relații strânse cu deputați PDL și relații de afaceri cu președintele PSD Timiș, Titu Bojin.  Rosoca a trecut din tabără portocalie în cea a social – democraţilor. Preotul împreună cu ceilalţi suspecţi vor fi duşi pentru audieri la sediul DIICOT Mehedinţi.

UPDATE 3 Prof.dr. Riviş Pipei Pavel, preşedintele Cultului Creştin Penticostal din România, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „domnul Popa Aurel din localitatea Jebel nu este pastor penticostal şi nu a fost niciodată hirotonisit în vreo slujbă clericală, iar în prezent, datorită unor abateri de la principiile de la statutul de funcţionare a cultului penticostal din România, i-au fost ridicate toate drepturile membrale, acest lucru întâmplându-se anul trecut”. Între timp Aurel Popa şi unul dintre băieţii săi au fost duşi sub escortă la Drobeta Turnu Severin pentru audieri. De asemenea, preotul Petru Roşoga şi soţia acestuia au fost ridicaţi de poliţiştii de la „Crimă Organizată”.

8 COMENTARII

  1. Va rog sa va documentati mai bine.Popa Aurel din Jebel nu este pastor neoprotestant ci un simplu credincios penticostal si conform unor informatii din sanul comunitatii respective este si sanctionat pe linie cultica pentru abateri de la statutul acestui cult.

  2. Mai Vasile, îți mulțumesc pentru lămuriri. M-ai oprit de la un duş în lacrimi! Chiar Chuck Norris e fericit dorind sa se înroleze în haita voastră de hoți și cerșetori!
    Sper ca sancționarea a fost drastica, zeciuiala fiind transformată în para-para.
    Pace ție frate! Have a condom to avoid more brainless like you.

    • Nu stiu cine sunteti,domnule ,,guma five” si nu cred ca ne-am cunoscut vreodata deci nu cred ca e cazul sa ne tutuim si sa folosim apelativul,,mai”la adresa unuia dintre noi.Dar asta tine de bun simt si educatie.domeniu deficitar la dumneavoastra din ceea ce vad ca scrieti si cum o faceti.Apropo,acolo era si un preot ortodox mentionat dar nu pot face un caz din acest lucru mai ales ca nu imi stiti apartenenta religioasa.Nici eu pe a dumneavoastra si s-ar putea sa vorbim de ,,funie in casa spanzuratului!”Cat despre zeciuiala ati cam gresit adresa!documentati-va mai bine!La mizeria scrisa in engleza va raspund ca un drept maritor crestin-God bless you!Thank you!

  3. Domnule penticostal Vasile,te simti afectat ca pastorul vostru a fost prins furand? Sa nu fi, ca ,daca te gandesti cum biserica dumneavoastra jefuieste statul roman numai prin sistemul prin care aduceti cantitati imense de marfuri din America fara taxe vamale ai protesta mai putin. Nu ar fi rau sa aflati si cum trataza biserica dumneavostra pe saracii romani ajunsi de mirajul traiului mai bun in America. Va spun eu: ca pe niste sclavi! Sa va fie rusine.

  4. Ce conteaza carui cult religios apartine cineva. Daca incalca legea trebuie sa raspunda. Pe de alta parte, Biserica este un loc public, in care intra tot felul de oameni. Unii se schimba in bine, altii, din nefericire, nu se schimba.

  5. nu le strica ca au pacalit multi oameni copii domnului popa si prin spania cu afaceri dubioase cu bani luati pt unele acte si asa mai departe asta le ie soarta li se antoarce paul facut ancet si sigur

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.