Antonescu, la Congresul PNL: Norica Nicolai şi Daniel Chiţoiu probabil vor părăsi...

Antonescu, la Congresul PNL: Norica Nicolai şi Daniel Chiţoiu probabil vor părăsi partidul după ce îşi vor face „numărul”

0
DISTRIBUIȚI

norica-nicolai1

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat la congresul partidului că, cel mai probabil, europarlamentarul Norica Nicolai şi fostul ministru Daniel Chişoiu vor părăsi PNL după ce „îşi vor face numărul”, menţionând că aceştia au dat foarte puţin partidului, scrie Mediafax. Antonescu a fost întrebat la cine făcea referire atunci când vorbea de trădători, în discursul susţinut în faţa delegaţilor.

„Au primit tot de la acest partid, Chiţoiu, Radu Stroe, Norica Nicolai, oameni care au dat foarte puţin acestui partid şi care în acest moment probabil îl vor părăsi.


Partidul nu a stat în ei niciodată, partidul a stat în oamenii care au dat mai mult decât au primit. Niciunul dintre cei care vor pleca, după ce îşi vor face numărul, nu va lăsa partidul mai slab, ci după părerea mea mai puternic, pentru că viaţa şi forţa unui partid nu ţine de numărul din adunături, ci ţine de voinţa şi de capacitatea, de caracterul oamenilor săi. Asta e o observaţie generală, e o observaţie de experienţă, n-are nimic de a face cu Norica Nicolai”, a declarat Antonescu, după ce şi-a exprimat votul pentru preşedinţia PNL.

El a fost întrebat cum se va implica în activitatea partidului pe viitor. „Nu vă răpiţi plăcerea pe care o generează oricărui om normal suspansul”, a replicat Antonescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.