Concert caritabil la Timișoara, pentru sprijinirea micuților bolnavi de cancer. Află cum...

Concert caritabil la Timișoara, pentru sprijinirea micuților bolnavi de cancer. Află cum poți să ajuți și tu

0
DISTRIBUIȚI

asociatia little people

Timișorenii sunt invitați la un eveniment de suflet, luni, de la ora 18.00, la Sala Capitol, ce are ca scop sprijinirea micuților diagnosticați cu cancer internați la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”. Concertul caritabil “Aripi pentru un vis” este organizat de către Asociația Little People România, iar pe scena de la Filarmonica Banatul va urca Corul de Copii “Akord Junior”.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de donații libere, toate fondurile strânse vor merge pentru susținerea activității pe care voluntarii Asociației Little People o desfășoară în secția de onco-hematologie din Timișoara.


Începând din anul 2010, voluntarii asociației sunt  prezenți zilnic alături de copiii și tinerii afectați de cancer internați în spitalul din Timișoara, realizând un program structurat și foarte complex de asistență psiho-socială a pacienților. Donații pentru susținerea acestui eveniment se mai pot realiza și în contul Asociației Little People România, cont RO89 BTRL 0130 1205 9428 89XX, Banca Transilvania, B-dul Eroilor Nr. 36, Cluj-Napoca, cu mențiunea ,,Concert Aripi pentru un vis”.

Programele Asociaţiei Little People au fost premiate în 2013 atât la nivel naţional, cât şi internaţional. „Nu Mi-e frică!”, programul zilnic de suport psihosocial pentru copiii şi tinerii bolnavi de cancer, a câştigat Marele Premiu al Fundaţiei Erste, fiind ales dintr-un total de 2000 de aplicaţii din 13 ţări. De asemenea, programul Fun School „Şcoala mea în spital” a fost marele câştigător în cadrul Galei Societăţii Civile dintr-un total de 220 de proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.