Cu ce metodă vine Universitatea de Vest din Timișoara pentru a-i atrage...

Cu ce metodă vine Universitatea de Vest din Timișoara pentru a-i atrage pe absolvenții de liceu din județele vecine

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara s-a gândit la o metodă ingenioasă prin care să-i facă pe absolvenții de liceu din județele vecine să aleagă o facultate din cadrul instituției. În acest sens, conducerea UVT anunță că se vor deschide centre de înscriere și admitere și în afara Timișoarei, mai exact în orașele Deva, Reșița și Drobeta Turnu Severin.

“Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare, aceștia fiind scutiți de un drum suplimentar”, își justifică decizia reprezentanții Universității de Vest. Centrele de înscriere și admitere din județele Hunedoara, Caraș-Severin și Mehedinți vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara.

“Face parte din strategia noastră a sprijini tinerii pe toate planurile.


Universitatea de Vest din Timișoara a demonstrat, în numeroase rânduri, o implicare continuă și consistentă în comunitate, venind cu soluții la nevoile acesteia. Îi invităm pe toți cei care doresc o educație de nivel înalt, care să răspundă cerințelor internaționale, să se înscrie la Universitatea de Vest, să facă parte din Familia UVT”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest.

Ce interesați se pot înscrie în perioada 15 – 17 iulie la centrele din Deva, care se află în cadrul Colegiului Național “Decebal”, Reșița, la Colegiul Național “Traian Lalescu” și Drobeta Turnu Severin, la Colegiul Național “Gheorghe Țițeica”. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256 592 125, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.00, la adresa de e-mail admitere@e-uvt.ro și pe pagina de Facebook, www.facebook.com/uvtromania.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara are loc în perioada 7 – 31 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.