Festival în aer liber la Periam – Port. Cine sunt invitații speciali...

Festival în aer liber la Periam – Port. Cine sunt invitații speciali ai evenimentului

0
DISTRIBUIȚI

dj project

Cea de-a patra ediţie a manifestării intitulate „Summer Party“ va avea loc în perioada 11 – 12 iulie la Periam – Port, evenimentul fiind unul care va aduce în faţa amatorilor de muzici electronice nu mai puțin de 22 de artişti.

„Vizitatorii se vor putea distra pe ritmul muzicii Dance, House şi Electro pe cunoscuta plajă de pe malul Mureşului, în mijlocul naturii, sub cerul liber.


Organizatorii festivalului vă promit două zile pline de distracţie alături de DJ cunoscuţi atât local cât şi la nivel naţional şi internaţional, pe muzica cărora vizitatorii se pot bucura şi de locuri special amenajate pentru activităţi sportive precum volei sau fotbal pe plajă cât şi de concursuri de Wet T-Shirt şi Slide Pool Jump (I believe I can Fly!).

Pentru doritori există posibilitatea de campare cu cortul în loc special amenajat în mod gratuit în incinta festivalului. De asemenea cei care vor să se cazeze contra-cost la cabană, o pot face pe malul Mureşului, la aproximativ 100 de metri distanţă. Pentru a ajunge la Summer Party Festival, se pun la dispoziţie microbuze cu destinația Periam Port, în mod gratuit, cu plecare din faţa Primăriei Periam sau de la Staţia de Autobuze de la Gara Periam“, spun organizatorii.

Printre cele 22 de nume care vor fi prezente la acest eveniment se numără DJ Project feat. Adela Popescu, Anisia Deejane, Lupyno DJ (Marea Britanie), Optimum, MC Space sau DJ Alyo. Biletele pentru acest eveniment costă 25 lei pe zi, iar abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului costă 35 lei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.