Lepa Brena a făcut SPECTACOL, după 30 de ani de când a...

Lepa Brena a făcut SPECTACOL, după 30 de ani de când a fost ultima oară în Banat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

lepa1

Lepa Brena, cea mai iubită solistă sârbă, a făcut spectacol aseară în capitala Banatului Montan. Zeci de mii de oameni, din Caraș-Severin, dar și din județele vecine, Timiș, Mehedinți și Hunedoara, au mers la Zilele Reșiței pentru a o vedea pe celebra artistă la 30 de ani de la ultimul său concert în România.


Lepa Breba a mai cântat în urmă cu 30 de ani la Timișoara, însă de atunci nu a mai susținut nici un concert în țara noastră.

Cea mai populară cântăreață din Balcani a susținut un show unic, în închiderea manifestărilor organizate cu ocazia „Zilelor Reșiței”. A fost o apariţie incendiară într-un spectacol total, cu melodii vechi şi noi, dans şi efecte speciale. Un moment deosebit a fost acela în care artistă s-a ridicat, într-o macara, deasupra spectatorilor, şi a fluturat tricolorul românesc.

Sursa foto: infocs.ro

 

1 COMENTARIU

  1. Banatanu spunie , cea mai iubita cintareata sirboanie ! Da , si asa este , Lepa a fost si este iubita de noi toti , deoarece cu ea si cintarile ei ne-am petrecut noi viata . Te iubim Lepa Brena in continuare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.