Muzică, voie bună și mâncăruri speciale din fazan și mistreț la Festivalul...

Muzică, voie bună și mâncăruri speciale din fazan și mistreț la Festivalul Vânătorilor de la Pădurea Verde. Vezi cum s-au distrat timișorenii FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

poz-â 5

Câteva sute de vânători și prietenii lor au încins ceaunele duminică dimineața, și-au etalat trofeele și au ascultat tamburașii din Serbia, la Pădurea Verde din Timișoara, în Poligonul Diana unde a avut loc a cincea ediție a Festivalului Vânătorilor.

”Festivalul vizează cultivarea și întărirea legăturilor de colaborare între asociațiile naționale ale vânătorilor, strângerea relațiilor cu asociațiile din cadrul AJVPS precum și din Ungaria și Serbia, definitoriu pentru spiritual euroregiunii noatre”, spune Traian Puiu Oprea președinte al Clubului Vânătorilor Timișoara. La eveniment au participat ”vedetele” acestui hobby: Ioan Toman – vicecampion mondial la Skeet, senior vânător Heinz Vogel, dar și o doamnă a vânătorii din Timișoara, Nori Micu.

Publicul, extaziat în fața trofeelor a admirat măiestria taxidermiștilor care și-au etalat animalele împăiate, dar mai ales a apreciat cu prisosință bucatale.


După ce zilele trecute au vânat în pădurile din zonă, vânătorii au gătit duminică mistreț, căprioare și fazani. Vânătorii s-au întrecut în măiestrie și emoții, fie că au gătit la ceaun sau la grătar. Au avut și de ce, pentru că marele maestru bucătar Ștefan Bercea, președinte al Asociației Bucătarilor și Cofetarilor din Turism din România, și Iosif Szabo maestru bucătar și membru al Asociației Bucătarilor din România precum și câte un membru al delegației din cele două țări invitate le-au jurizat, la final, bucatele alese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.