PERCHEZIȚII la un avocat acuzat că și-ar fi prejudiciat clienții cu milioane...

PERCHEZIȚII la un avocat acuzat că și-ar fi prejudiciat clienții cu milioane de euro. Ce piste au anchetatorii

1
DISTRIBUIȚI

mascati usa

Acțiune de amploare a oamenilor legii la un avocat din vestul țării. Aceștia au ajuns în această dimineață la avocatul Lucian Cristian Teodor din Caransebeș. Avocatul e cunoscut opiniei publice după ce a fost reclamat chiar de clientul său, căruia, pentru câteva procese i-a ”încasat” taxa de timbru, cash, fără să o mai și achite. Oamenii legii au luat la purecat actele pe care avocatul le deține în sediul său din zona centrală a Caransebeșului.


Acțiunea urmează unor reclamații depuse de un om de afaceri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, încă din primăvara anului trecut. Surse apropiate investigației confirmă faptul că vizat este atât avocatul, cât și soția sa, perchezițiile fiind cofirmate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Anul acesta, la Caransebeș a luat ființă Asociația Clienților Păgubiți de Cabinetul de Avocatură Lucian Cristian Teodor și Asociații. Până acum s-ar înscris în organizație 12 păgubiți, prejudiciul vehiculat fiind de ordinul a zeci de miliarde de lei vechi

Prejudiciul adus bărbatului care l-a reclamat este de 450.000 de lei, la care se adaugă un prejudiciu adus statului român prin aceste falsuri, în valoare de 350.000 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Dar pe la procurori si judecatori cand faceti perchezitii si verificari,inclusiv psihologice???Acestia sunt platiti de stat ca sa faca abuzuri si prostii,multi dintre ei avand averi nejustificate ! Multi sunt latifundiari si nu-i mai intreaba nimeni cum au reusit sa obtina astfel de averi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.