PPDD-istul Petrică Folică, exclus din partid după defectarea care a permis rămânerea...

PPDD-istul Petrică Folică, exclus din partid după defectarea care a permis rămânerea lui Dan Diaconu ca viceprimar

5
DISTRIBUIȚI

petrica folica ppdd

Decizie extremă la PP-DD Timișoara după ce, astăzi, în plenul din Consiliul Local al municipiului Timișoara, în care s-a încercat schimbarea viceprimarului Dan Diaconu ( PNL) consilierul Petrică Folică ( PP-DD) s-a ridicat și a parasit ședința. Mai marii partidului domnului Dan au luat o decizie importantă – l-au exclus din partid.

Folică a motivate în plen că nu este de acord cu viziunea țărănistului Bogdan Herzog despre relația cu Rusia.


Prin plecarea lui Folică din plen, liberalul Dan Diaconu a reușit să își păstreze funcția de viceprimar. Asta, deoarece noii majorități i-a lipsit vineri un singur vot pentru a putea schimba viceprimarul. Consilierul local PPDD a ajuns în atenția opiniei publice ca fiind omul care a blocat proiectul prin care sediul PSD urma să fie vândut cu 100.000 de euro către conducerea partidului roșu.

În urmă cu puțin timp a fost convocat Biroul Municipal al PP-DD, unde a fost chemat și Petrică Folică, care, după ce inițial a răspuns la telefon, a transmis un SMS prin care a transmis că nu mai este în localitate, conform participanților. În unanimitate s-a votat excluderea lui din partid pentru că nu respectat protocolul asumat. ”Motivul este statutar. Nerespectarea statutului și a unor măsuri decise în interiorul partidului. În continuare vom merge pe linia pe care am început-o”, a declarat Florian Zanfir, președintele interimar PP-DD Timiș. Florentin Moghelnițchi îl va înlocui pe Folică în Consiliul Local al municipiului Timișoara.

 

5 COMENTARII

  1. ”mare ziar” ! nici numele lui nu-l stiti .ne spuneti totusi cum il cheama Florică Folică sau Petrică Folică ? ca sa nu mai vorbim de faptul ca articolul este plin de greseli.

  2. Nici o problema, isi gaseste omul alt partid, doar sant destule si mai ceva decat caricatura de ppd care oricum nu va avea viata lunga in politica romaneasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.