Nicolae Robu dezlănţuit – fraţii Cristescu şi fostul primar Ciuhandu, artizanii noii...

Nicolae Robu dezlănţuit – fraţii Cristescu şi fostul primar Ciuhandu, artizanii noii majorităţi care trimite PNL în opoziţie

8
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Primarul Timişoarei şi liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, încă plecat în turneu internaţional, a reacţionat printr-un comunicat de presă la anunţul făcut de PSD că a constituit o nouă majoritate prin care vor fi înlocuiţi din funcţii colegii săi de partid, viceprimarul Dan Diaconu şi vicepreşedintele CJ Timiş, Marian Vasile, „doi tineri excepţionali, absolvenţi de marcă ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Politehnica din Timişoara”.

În stilul care deja l-a consacrat Robu a anunţat că  „voi face acum o noua dezvăluire: artizanii acestei noi majorităţi sunt: Titu Bojin, Sorin Grindeanu, fostul primar Gheorghe Ciuhandu (da, aţi citit bine!!!), probabil speriat de PSD pt neregulile comise cât a fost primar şi -cine alţii dacă nu ei?- celebrii fraţi Cristescu, neîmpăcaţi că n-au nicio putere asupra Primăriei Timisoarei cu mine ca Primar.


Pt PSD şi pt clientela PSD -vorbesc doar generic, fără a face nominalizări-, este de neconceput, spre exemplu, să nu poată cumpăra o clădire care costa peste 720 000 de euro cu 100 000 de euro, să nu poată lua pe gratis de la stat, terenuri de zeci şi chiar sute de milioane de euro prin HG 834, după ce-au luat zeci şi zeci de clădiri, să nu poată obţine „lucrări” prin trucarea licitaţiilor, aşa cum au fost obişnuiţi, să nu poată promova oameni incompetenţi şi de proastă factură sub replica „ce-i dacă-s proşti şi / sau hoţi, sunt proştii, respectiv hoţii nostri”, etc., etc”.

Nicolae Robu i-a anunţat pe timişoreni că orice se va întâmpla vineri, când este convocată şedinţa pentru schimbarea viceprimarului, ” proiectele Timişoarei, cele peste 100 în derulare, vor continua şi se vor finaliza cu succes, prin zbaterea, prin dedicarea mea cu toată fiinţa, aşa cum am făcut şi până acum”. La final, şeful PNL Timiş susţine că regretă „poziţia consilierilor PNŢCD Boncea şi Herzog, care, tocmai acum, în al 25-lea an de la Revoluţie, când a început coagularea dreptei -şi noi am dat primele şi cele mai tari semnale în acest sens-, au optat pt un promis ciolan pe care eu îl voi transforma, însă, într-un un biet oscior, să se alieze, total anacronic, cu stânga, la solicitarea celui care a distrus respectabilul partid istoric PNŢCD şi a ţinut Timişoara pe loc timp de 16 ani, lăsând-o fără mila prada ţiganilor si altor jegmănitori, Gheorghe Ciuhandu”.

 

8 COMENTARII

  1. Nu pot decat sa zic: Bravo Robu!
    Am incredere in „nebunia” lui Robu ca nu o sa-i lase pe acesti nemernici sa isi bata joc de Timisoara.
    Inca un hint pentru Robu: daca Diaconu va fi schimbat de acesti limbrici atunci propun ca noilor viceprimari sa le dea urmatoarele atributii:
    1. Stoia – sa ude florile idn primarie in fiecare dimineata
    2. Herzog – sa faca in fiecare dimineata cafeaua.

    In functia de city manager, unde si asa, dl. Dragoi pare destul de plictisit, sa-l numeasca pe domnul Diaconu care cred eu ca a fost cel mai bun viceprimar al orasului de la revolutie incoace. In locul celorlalti 3-4 consilieri personali ai primarului sa aduca niste oameni de executie foarte „infipti” care sa preia fostele atributii ale viceprimarilor.
    Exista viata si dupa PSD…

    • PSD = mafia, dar ce draci a facut Diaconu de cand e viceprimar sa il numesti cel mai bun viceprimar? esti penibil rau

  2. Domnule primar felicitari ! tot asa au procedat Ciuhandu si compania cand au desfiintat serviciile de Inspectie Fiscala de la Directia fiscala Timisoara! iar anumite persoane interesate direct,pt a fi scutite de impozite si taxe pt proprietatile pe care le detin ,i-l sustin pe incompetentul de ADRIAN BODO ! macar schimbati-l pe acest incompetent de BODO si stricati-le jocurile, sa nu mai fie scutiti de impozite…si dati-le de plata din urma cu majorari si penalitati …cu cati bani a-ti incasa mai deschideti 100 de santiere in Tm !

    • Nu cunosc prea bine sistemul, dar cred ca este asa:
      La stat-
      Sefu (catre functionarul de pe teren): Tinere ai de recuperat de la firma ”x” 100.000 lei intr-un an.
      Sefu (Dupa un an): Cati bani s-au recuperat de la firma x intr-un an de zile?
      Functionarul de pe teren: 1000 lei.
      Sefu: Buuun.. Si ce-ai facut tu in tot timpul cat ai fost pe teren??
      Functionarul de pe teren: Mi-am baut cafeaua prin birturi si am luat spaga de la patron sa nu-l mai caut inca un an.
      Sefu: Si partea mea unde-i…?!
      Pe cand la patron:
      Sefu: Tinere ai de recuperat 100.000 lei de la firma ”x” in 30 zile.
      Reprezentantul de pe teren: Alearga la firme, il suna intr-una, sta pe capul patronului, are stresul cat casa ca-l penalizeaza la salar, nu doarme noaptea, sta peste program…
      Sefu (La sfarsit de luna): Cat ai recuperat intr-o luna?
      Reprezentantul de pe teren: 95.000 lei
      Sefu: Daca nu recuperezi cei 5000 lei intr-o saptamana, vei fi penalizat la salariu sau mai rau.. te dau afara.
      Concluzia este ca un patron poate sa-si ia teapa , pe cand statul nu prea poate sa-si ia teapa, dar cu toate acestea statul isi cam ia teapa..:D

  3. io bogdan herzog voievod va invit la ciolaneala si ciolhaneala la bierhaus toata saptamana fac cinste cu o bericioaica . hai bonciuc si corradino sa cheflim!

  4. Eu sunt de partea lui Robu. Ciuhandu si Cojocari ar trebui sa raspunda in fata legii, si vor raspunde pana la urma veti vedea.. Eu cred ca Robu este un om corect, pus pe treaba.. Intr-adevar Ciuhandu a ruinat PNTCD-ul si Timisoara, iar Cristestii au pus mana pe toate locatiile importante din Timisoara. Iar eu ma intreb cum au pus ei mana pe toate spatiile astea?, cu ajutorul cui au aflat ei de toate ponturile astea?! Iar ”rromii” au pus mana pe toate locatiile centrale cu ponturi tot din Primarie (Ciuhandu, Cojocari) si de la Cadastru. Domnule Cojocari poate vi se pregateste si dv ceva la DNA? Domnule Robu eu nu tin cu niciun partid si cred ca tinerii foarte competenti si cu experienta in multinationale trebuie sa ia locul hodorogilor care conduc servicii importante si nu au niciun target, sunt plafonati, corupti, vin la serviciu doar sa-si bea cafeaua si sa citeasca presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.