Sondajul primarului Robu privind pistele de pe malurile Begăi stârneşte revoltă pe...

Sondajul primarului Robu privind pistele de pe malurile Begăi stârneşte revoltă pe Facebook. Ce îi nemulţumeşte pe timişoreni FOTO

1
DISTRIBUIȚI

pista biciclete bega (22)

Pistele de pietoni şi de biciclete de pe malurile Begăi sunt aproape de finalizare în anumite zone ale oraşului. Ca urmare a unul articol din presa locală care afişa fotografii din zonele cu pricina, primarul Nicolae Robu a decis să facă un sondaj pe pagina sa de Facebook.

„Dupa ani în șir de degradare continuă, malurile Begăi au ajuns într-o stare jalnică. Iată cum se conturează a arăta ele în urma proiectului de reabilitare aflat în implementare. Dacă vă place, clicuiți Like, altfel postați textul «Dislike»”, a scris Robu.

Ei bine, imaginile cu pista de biciclete trasat㠃în mijlocul celor douムpiste pentru pietoni au stârnit multe reacții negative din partea timișorenilor. „Arhitectul peisagist care a proiectat, precis este burlac, așa cum se vede un cuplu nu poate păși pe una din cele două laterale (poza o dovedește).


Aleea din poză, probabil, este doar pentru burlaci, Și încă ceva, altfel este când construiești spații pentru bicicliști pe lângă trotuare, prin oraș, și altă situație este când construiești alei de promenadă , în niciun caz precum în poză”, a scris un utilizator Facebook.

Un altul a considerat că „e bine că în Timișoara se realizează multe proiecte, dar nu înțeleg de ce se fac fără cap, unde ai mai văzut pista de biciclete între 2 trotuare????? Nu îți trebuie prea multă minte să îți dai seamă că nu e ok să trasezi pista de biciclete pe mijlocul trotuarului. Pe viitor sper să țineți cont și de cât de practic este cea ce se realizează în Timișoara. Dacă faceți un lucru doar așa ca să fie făcut și nu îl faceți bine, mai bine nu îl faceți. În cazul de față, atât siguranță pietonilor, cât și a bicicliștilor este pusă în pericol”. O altムcititoare l-a atenţionat pe primar cム„ar trebui să mai asculte și alte păreri, și atunci când greșește să mai lase din orgoliu și să îndrepte lucrurile, că nu le face pentru el, le face pentru noi. Nu mai băgați capul în nisip că un struț…”.

Pe malul celălalt, pista de biciclete și tortuarul pentru pietoni împart în două, fără complicații, spațiul avut la dispoziție.

1 COMENTARIU

  1. proiectul fost intocmit de Search Corporation srl.Niste smecheri abonati la proiectele portocaliilor in speta.Sunt unele locuri -Freidorf unde pistele sunr asa inguste ca nu nu incapi nici cu trotineta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.