Tabără pe malul Dunării pentru 100 de copii din întreaga Europă. Ce...

Tabără pe malul Dunării pentru 100 de copii din întreaga Europă. Ce alte evenimente organizează Centrul Cultural German

0
DISTRIBUIȚI

tabara dunareanaCentrul Cultural German din Timişoara este unul din partenerii taberei dunărene pentru tineri „Europa suntem noi!”, care se va desfăşura între 3 şi 10 iulie în Ulm şi Neu Ulm. La această tabără vor participa peste o sută de tineri iar România va fi reprezentată de elevi din Timişoara, Reşiţa, Orăştie, Sibiu şi Sântana.


Vor fi organizate numeroase întâlniri, excursii şi ateliere precum şi o călătorie în viitor, în anul 2044, experienţele trăite urmând a fi împărtăşite la prezentarea finală care va avea loc pe scena de la Donaufest din Neu Ulm.

„Das Deutschlandprojekt – oraşul Karlsruhe” continuă în luna iulie cu proiecţia unor filme de scurtmetraj şi a unei comedii, realizate de regizori din Karlsruhe, în cadrul festivalului „Ceau, Cinema!”, care se va desfăşura în peroada 17-20 iulie în Timişoara şi Gottlob. „Ceau, Cinema!” este un festival de buzunar, realizat de voluntari, dar cu o selecţie de filme demnă de un festival consacrat. Proiecţiile vor avea loc în aer liber şi în spaţiile neconvenţionale de la Casa Artelor. Alături de zece interesante filme de scurtmetraj, timişorenii vor putea viziona comedia „Kopfkino”, în regia lui Serdar Dogan, povestea unui librar timid care nu ştie cum să o cucerească pe fata de care s-a îndrăgostit.

Pe perioada verii, Centrul Cultural German organizează cursuri conversaţionale pentru copiii preşcolari şi cei din ciclul primar cu ajutorul unor jocuri, cântece, poezii sau mini-proiecte, cursuri intensive pentru diferite nivele de cunoştinţe, un curs de gramatică şi cursuri de limba germană online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.