Timişorenii sunt invitați să-i ajute pe vecinii sârbi în cadrul concertului umanitar...

Timişorenii sunt invitați să-i ajute pe vecinii sârbi în cadrul concertului umanitar Rock 4 Serbia

0
DISTRIBUIȚI

texasflood

Concertul umanitar Rock 4 Serbia, care va avea loc miercuri, 11 iunie, la Filarmonica „Banatul”, îşi propune să strângă fonduri pentru sinistraţii din Serbia, evenimentul organizat de Lions Club Timişoara, Asociaţia Pro Philarmonia şi Filarmonica Bantul Timişoara urmând să se desfăşoare începând cu ora 20.00.

Concertul va beneficia de recitaluri ale trupelor Texas Flood (Serbia), Desant şi Burning Table (Timişoara), iar în a doua parte a acestuia va avea loc un jam-session la care vor participa câţiva muzicieni binecunoscuţi din oraşul nostru: Grigore-Bujor Hariga, Mircea Bunea, Saşi Vuşcan, Levi Molnar, Zsolt Szabo, Bogdan Bogy Nagy şi Mirela Iacob.

Intrarea la concert se va face în baza unei donaţii de 50 de lei, ce se poate efectua la Casieria 2 a Filarmonicii Banatul, luni, miercuri şi vineri între orele 14.30 – 19.00, iar marţi şi joi între orele 10.00 şi 13.30.  Tot aici se pot face şi donaţii în valoare de zece lei pentru această cauză nobilă, iar la concert vor fi amplasate urne speciale.


În cazul în care vremea va fi favorabilă, evenimentul se va desfăşura la Grădina de Vară Capitol, în timp ce în cazul vremii nefavorabile, acesta va avea loc în incinta Filarmonicii.

„Era cât se poate de normal să mă implic în acest concert de caritate, având în vedere că la origini sunt sârb. Sperăm ca timişorenii să vină în număr cât mai mare la acest eveniment şi bineînţeles îi încurajăm pe toţi să facă cât mai multe donaţii. Chiar dacă apele se retrag, problemele au rămas. Sperăm să demonstrăm cu această ocazie că în asemenea clipe suntem solidari cu prietenii noştri“, a declarat Corneliu Vaida, din partea organizatorilor.

Tobarul trupei Burning Table, Levi Molnar a subliniat faptul că muzicienii timişoreni sunt solidari cu problemele din Serbia. „Suntem onoraţi de invitaţia pe care am primit-o, aceea de a da o mână de ajutor celor care au nevoie. Noi suntem o trupă multi-etnică şi participăm la acest proiect cu mare drag, o facem din inimă. Trebuie să îi ajutăm pe toţi cei din regiunile inundate, indiferent de limba pe care o vorbesc aceştia“, a adăugat el.

Formaţia sârbească Texas Flood, care are zece ani de activitate, va susţine un concert extraordinar în cadrul acestui eveniment. „Muzicienii sârbi au mai cântat odată la Timişoara şi s-au arătat extrem de bucuroşi că pot reveni în acest oraş. Evident, artiştii au mulţumit organizatorilor că au fost implicaţi în acest proiect“, a declarat Pop Dijana, impresara formaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.