Trei elevi din județul Timiș, ELIMINAȚI din examenul de Bacalaureat după ce...

Trei elevi din județul Timiș, ELIMINAȚI din examenul de Bacalaureat după ce au încercat să copieze UPDATE Încă un elev prins de supraveghetori

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat

Trei absolvenți de liceu din județul Timiș și-au încercat norocul și au încercat să copieze la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, la Limba și Literatura Română.


Din păcate pentru  ei, aceștia au fost observați de profesorii supraveghetori și au fost eliminați din examen. Cornel Petroman, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a declarat că la centrul de examen din Deta, unde se află, a fost eliminată o elevă pentru că a fost prinsă cu o pereche de căști minuscule în urechi.

Ceilalți doi elevi au fost eliminați după ce au fost prinși în timp ce butonau telefoanele mobile în timpul examenului. Pentru că au încercat să fraudeze Bacalaureatul, cei trei absolvenți de liceu au primit nota 1 și nu vor mai avea voie să se prezinte la următoarele două sesiuni ale “examenului maturității”.

4.440 de absolvenți de liceu din județul Timiș s-au înscris la proba scrisă la Limba și Literatura Română, însă 323 de elevi nu s-au simțit pregătiți să participe la cel mai important examen din viața lor și au absentat.

UPDATE Încă un elev a fost prins în timp ce butona telefonul mobil. Acesta a fost eliminat din examen, pe motiv că a încercat să fraudeze examenul și va primi nota 1 la această probă, plus interdicția de a mai participa la următoarele două sesiuni de bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.