Aniversare cu prezentare de ie românească şi sound-uri britanice alături de Boca...

Aniversare cu prezentare de ie românească şi sound-uri britanice alături de Boca 45

0
DISTRIBUIȚI

prezentareie

O inedită prezentare de ie românească va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în Timişoara, evenimentul inclus în aniversarea unui an de existenţă La Căpiţe urmând să se desfăşoare vineri, 25 iulie, de la ora 20.00.

Prezentarea realizată de Photo Addict va fi urmată de un set susţinut de DJ Electroclown (Cluj). Seria de evenimente aniversare a locaţiei va continua şi sâmbătă, alături de unul din cei mai carismatici DJ din Marea Britanie, Boca 45. Pe numele său adevărat Scott Hendy, DJ-ul şi producătorul muzical Boca 45 vine din Bristol şi a debutat cu materialul discografic Pitch Sounds, care a fost urmat mai apoi de două discuri DJ mix scoase la celebra casă de discuri Ninja Tune, care au cuprins câte 45 de piese, toate mixate de pe single-uri cu turaţia de 45 de rotaţii pe secundă.


De-a lungul anilor, britanicul a mai scos încă două albume sub nume propriu (Vertigo Sounds şi Bombonera Sounds), iar dragostea lui pentru funk, soul, hip hop şi alte genuri l-au ajutat să devină un nume de referinţă în circuitul mondial al DJ-ilore care mixează de pe discuri single.

Înaintea setului lui, amatorii de sound-uri interesante vor avea ocazia să se delecteze cu setul timişoreanului Calibro FortyFive. Pe numele său adevărat Horaţiu Rus (cunoscut mai demult ca Leizaboy), timişoreanul a început să mixeze în anul 2000, sub îndrumarea lui Roli Breaker. Doi ani mai târziu a pus bazele labelului Guerilla Outernational, alături de DuBase, siglă sub care a organizat numeroase petreceri care aveau scopul să promoveze breaks-ul. Tot cu Sebi, Leizaboy a susţinut o serie de sesiuni live în cadrul festivalului clujean Tiff, unde au reilustrat sonor într-o manieră inedită filme mute alese din arhivele cinematografiei. Au fost prezenţi cu acest concept şi la un festival de peste graniţe, în Cehia. Leizaboy face parte din anonimTM şi anul trecut a reprezentat România (alături de MC Tina) la cel mai mare festival de drum and bass din lume, Sun And Bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.