Beck Corlan, una dintre tinerele care au comprimat muzica românească în nouă...

Beck Corlan, una dintre tinerele care au comprimat muzica românească în nouă minute, scoate discul de debut în această toamnă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

beck (1)

Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, pregăteşte din greu albumul ei de debut, care va apărea în această toamnă şi va cuprinde 12 piese inedite.

În data de 27 iulie, timişoreanca va susţine un concert la Bucureşti. „Cânt pentru că eu cred cu adevărat într-o societate liberă, frumoasă şi onestă. Valorile mele şi ale trupei cu care cânt ţin de inimă şi suflet. Nu căutăm să ne afirmăm cu nimic! Sunt mulţi muzicieni extraordinari peste tot, dar noi căutăm în primul rând să fim oameni. Oameni care crează poduri de pace, ca să ne unim unii cu alţii. Avem nevoie să ne iubim poporul, să ne onorăm unii pe alţii, să ne ridicăm şi să trăim zâmbind, să nu fim stresaţi şi încruntaţi. Muzica are putere atunci când în spatele ei stau oameni care ştiu ce vor, care au caracter şi văd dincolo de graniţele minţii omeneşti. Cred că România poate fi mişcată într-o direcţie bună prin muzică. Unul din scopurile noastre este să contribuim în mişcarea aceasta. Pe 27 iulie este următorul nostru concert, în Bucureşti, unde avem deosebita plăcere să  cântăm în deschiderea  festivalului Beautiful Romania. Vom concerta alături de Vama, Gojira & Planet H, Zdob şi Zdub“, ne-a declarat artista.

În ceea ce priveşte albumul ei de debut, Beck Corlan ne-a dezvăluit că materialul discografic va cuprinde şi două colaborări. „Pentru octombrie planificăm lansarea primului nostru album, care conţine 12 compoziţii româneşti. Sunt copleşită pentru deschiderea artiştilor cu care colaborez. Avem două piese pe album în care colaborăm cu două trupe diferite. «Dreptate», este o piesă realizată cu Pumn De Ţărână, un tânăr rapper (cu care am mai colaborat şi la piesa Armonii).


Pentru cealaltă piesa colaborăm cu trupa DDZ (Dincolo de Ziduri) o trupă de muzica rock din Timişoara. Călin Ciupe este din Cluj şi sunt mai mult decât bucuroasă să îl am ca şi co-producător. Să lucrez cu oameni talentaţi este unul din cele mai frumoase lucruri care mi s-ar putea întâmpla, pentru că atunci când omul din faţa ta este născut pentru ceea ce tu creezi, reuşeşti să treci peste barierele teoriei şi pășeşti în lumea infinitului, în taine şi locuri ascunse pe care inima de abia aşteaptă să le cânte… este cu adevărat o aventură a sufletului, şi pe album o să se simtă asta! Suntem bucuroşi să fim români şi  suntem onoraţi să reprezentă România în locurile din străinătate unde suntem invitaţi“, spune Beck Corlan.

La sfârşitul anului trecut, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat de ea alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii “Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu. Şi tot recent, solista a susţinut un concert în cadrul Festivalului Libertăţii. „Recent am participat la festivalul Libertăţii care s-a ţinut în Piaţa Operei, în  Timisşara. A fost primul festival de muzică creştină contemporană, am fost onorată să cânt despre libertatea sufletului şi a inimii într-un loc care odată era aglomerat de gloanţe şi trupuri ranite. Plănuim să participăm la cât mai multe evenimente, îmi doresc o lume cu armonii plăcute, nu cu zgomote care sunt doar gălăgie. Muzica poate foarte uşor să devină doar o gălăgie, dacă în spatele ei nu stă o dorinţă pozitivă“, spune Beck Corlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.